CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca aturades parcials en el sector de Telemàrqueting el 21 d’octubre

Dissabte, 16 octubre, 2010

El pròxim dia 21 els treballadors i treballadores del sector del Telemàrqueting anem a dir PROU!. La CGT ha convocat aturades de 1 hora en tot el sector de telemàrqueting, i si no els queda gens clar el missatge, continuarem amb una jornada de vaga de 24 hores el dia 11 de novembre.

El motiu d'aquestes vagues és la falta de conveni en el sector, (l'actual va finalitzar el passat any), a causa de les contínues traves per part de la patronal per a la negociació d'un nou conveni després de 10 mesos d'intents de diàleg en els quals aquesta patronal no han fet altra cosa que dispersar i dilatar el procés en una clara demostració de voler bloquejar la negociació.

Són ja molts mesos des que comencem la negociació d'aquest Conveni, i no només no hem avançat, sinó que ens ofereixen una marxa enrere que no anem a permetre. La crisi només els ha servit per a engreixar els seus comptes de resultats (milers de milions d'euros de beneficis), per a acomiadar-nos impunement, per a dilatar el procés de negociació fins a tenir acabada la Reforma Laboral, i d'aquesta manera incloure els seus pitjors aspectes en el nostre Conveni, per a no pagar la pujada salarial que ens correspon i que haver de defensar-la judicialment, i perquè ara la seva plataforma de Conveni intenti més i més retallades per als de sempre, és a dir, els i les treballadores.

Les aturades que CGT portarà a terme seran de 12 a 13 del matí i de 18 a 19 de la tarda, en les portes de les empreses del sector, per a exigir un conveni digne per a les empreses del Telemàrqueting.

Coordinadora del Telemàrqueting de la CGT