CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca Congrés Extraordinari per debatre la propera Vaga General

Dijous, 22 desembre, 2011

La Confederació General del Treball (CGT), per acord de la seva última Plenària del Comitè Confederal, ha convocat la celebració d'un Congrés Confederal extraordinari per als dies 9 i 10 de març de 2012 a la ciutat de Toledo.

El Congrés extraordinari tractarà sobre un únic punt de l'ordre del dia: "Anàlisi i estratègies de mobilització de cara a la convocatòria de la vaga general".

En els propers dies el sindicat concretarà el calendari complet que regularà el Congrés extraordinari i que s'ha de remetre a tota l'afiliació de CGT.

No obstant això l'organització sindical ja ha avançat que el termini d'admissió de les ponències de les seves afiliades i afiliats és fins al dia 15 febrer. A partir d'aquesta data tots els sindicats que componen la Confederació General del Treball realitzaran les seves corresponents assemblees d'afiliades i afiliats per tractar l'únic punt del qual consta el Congrés extraordinari i escollir a les delegacions que assistiran al mateix.

CGT ve lluitant contra les importants agressions realitzades contra la classe treballadora i sectors populars i en defensa dels serveis públics. En aquest sentit CGT reitera que segueix treballant per contribuir a l'organització i contestació social en l'horitzó d'una nova vaga general.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT