CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca el dijous 23 de juny un tall de l’autopista C-32 contra les retallades a l’Hospital de Viladecans

Dimecres, 22 juny, 2011

Cartell mani 23 juny tall C 32

Després de compartir 24 dies acampant amb els treballadors de l'Hospital de Viladecans en els seus jardins, CGT convoca dijous que ve, 23 de juny, a les 11 hores, una manifestació on, a través del TALL DE L'AUTOPISTA C32 AMB UN ACTE-ESCENIFICACIÓ, pretén reclamar l'atenció de la ciutadania respecte a la nefasta repercussió de la política sanitària dissenyada per la Conselleria de Salut per al que ha estat l'hospital més eficient del ICS i un dels més eficients de tota Catalunya.

Amb la mateixa finalitat, CGT, secundant la iniciativa de la "Plataforma en Defensa de l'Hospital de Viladecans i de la Sanitat Pública", també convoca a l'habitual MANIFESTACIÓ dels dimecres a les 18 hores, aquesta setmana, que s'iniciarà a l'Hospital, en direcció als carrers de Gavà, per la carretera C-45.

Nota de Premsa de la Secció Sindical de CGT de l'Hospital de Viladecans

Com cada setmana venim explicant, les iniciatives de CGT, dels treballadors de l'Hospital de Viladecans i de la ciutadania de les cinc ciutats afectades conflueixen en el propòsit de protegir i preservar l'Hospital de Viladecans del desmantellament i deterioració a que està exposat a conseqüència del recent menyscapte de la seva autonomia i cridar l'atenció de la ciutadania respecte a l'enorme dany propiciat per les directrius privatitzadores de l'actual Administració.

Pensem que el que ve passant des de fa gairebé tres mesos en el nostre Hospital és fortament indicatiu d'una estratègia de la Conselleria de Salut de la Generalitat que pretén reduir el nombre d'hospitals públics autònoms del Institut Català de la Salut de vuit a set a través de la transformació de l'Hospital de Viladecans en un satèl·lit de l'Hospital de Bellvitge, la qual cosa, per si sola, és capaç d'obstaculitzar en gran manera el ritme de la seva excel·lent trajectòria i perspectiva de futur.

La suposada estratègia paralitzant perpetrada per la Conselleria de Salut a l'Hospital de Viladecans està tirant per terra l'èxit d'un hospital totalment públic que, de forma exemplar, venia destacant per haver estat capaç de fer posar vermells a polítics i gestors. En els últims anys, Viladecans ha estat l'hospital de l'Institut Català de la Salut capaç de demostrar que la tan assenyalada "ineficiència dels serveis públics" pot ser solucionada a través de l'ocupació de determinats valors i capacitats aplicats a la gestió, com poden ser el compromís i la competència.

Dimecres 22 de juny, a les 18 hores, treballadors i usuaris ens manifestarem des de l'Hospital, per la carretera C-245 , cap als carrers de Gavà, convocats per la "Plataforma en Defensa de l'Hospital de Viladecans i de la Sanitat Pública".

Dijous 23 de juny, a les 11 hores, la CGT convoca a treballadors i usuaris a una manifestació que interromprà el tràfic de l'autopista C-32, a l'altura de la seva sortida "Viladecans", durant aproximadament 30 minuts. Durant aquest temps, amb la fi de clausurar el període de 24 dies d'acampada en els jardins de l'hospital, els treballadors llegiran un manifest i realitzaran una escenificació que pretén simbolitzar el seu constant seguiment a polítics i gestors respecte a futures decisions que siguin capaces de fer encara més dany a l'Hospital de Viladecans.

Finalment, volem transmetre'ls que, respecte als canvis de caràcter assistencial i altres conseqüències de les retallades pressupostàries al nostre hospital, solament podem oferir-los la mateixa informació que els facilitem la passada setmana. Als representants dels treballadors del nostre hospital tot just arriba informació oficial. El divendres passat, a petició del nostre sindicat, ens reunim amb dos de les persones designades per la gerència territorial per a la seva gestió, qui, malgrat haver-nos rebut amb la màxima deferència, no van poder contestar a la majoria de les nostres preguntes.

Attached documents