CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca manifestació a Lleida l’1 de Maig. Manifest de CGT Lleida

Dimarts, 28 abril, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT de Lleida convoca als treballadors i les treballadores de Lleida i rodalies, i als diferents grups, organitzacions i col·lectius amb els que lluitem als carrers colze amb colze durant la resta de l’any a la manifestació del proper divendres 1 de maig.

La manifestació sortirà de la Plaça del Treball a les 12h. i finalitzarà a la Plaça de la Paeria.

MANIFEST DEL 1er. DE MAIG DE LA CGT DE LLEIDA

El 1er. de maig és un dia de mobilització i lluita per la classe obrera a nivell internacional. A Lleida, com cada any, sortim al carrer per trobar- nos les diferents organitzacions polítiques i socials amb consciència de classe, que ens coincidim en les lluites amb les quals denunciem els continus atacs i la violència estructural a la que estem sotmesos i sotmeses. El 1er. de maig no és un dia de celebracions, la classe obrera no té massa que celebrar més enllà de la lluita que compartim dia a dia en els nostres respectius espais de rebel•lia.

Per a nosaltres cada dia és 1 de maig. Tots i cadascun dels dies de l’any són dies per la lluita, per a l’organització, per a la pràctica del suport mutu, per a treballar en la defensa dels drets de la nostra classe, i per a fer camí vers la revolució social i la construcció d’una societat horitzontal, autogestionària i antipatriarcal.
Som conscients, per que la patim en primera persona, que encara estem immerses en un procés d’espoli i saqueig que, sota l’excusa de crisis econòmica, ha permès continuar desenvolupant continues agressions vers les classes populars, arravatant drets i augmentant la repressió, la precarietat i l’exclusió, fins a límits difícilment suportables per gaire temps més. Una violència orquestrada pels poders econòmics i aplicada pels poders polítics, que es manifesta amb retallades de drets socials, laborals i jurídics, amb l’apropiació de bens i recursos públics per part d’interessos privats i amb la repressió i l’assetjament de qualsevol intent de resistència i dissidència.

Al nostre territori tenim exemples que així ho demostren en diferents àmbits de la vida, com son: L’intent de construcció d’una presa per part d’Endesa al Congost de Mont Rebei, amb les repercussions paisatgístiques i ecològiques que suposa. Els cruels desnonaments per part d’entitats financeres enriquides per la crisis, amb la resistència frontal de la PAH. La criminalització del jovent rebel i combatiu del Casal Popular per voler crear espais de cultura i lluita autogestionats, amb 5 judicis i un total de nou persones implicades. La persecució a tres joves per lluitar pels drets i la dignitat de les persones preses. L’intent de privatització de la Sanitat pública per part del govern de CiU amb l’oposició exemplar de la Marea Blanca. O els diferents processos de privatització de serveis públics municipals engegats per la Paeria en benefici dels interessos privats, tal i com ha denunciat reiteradament l’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics (ADSP).

A nivell sindical, la lluita contra l’assetjament laboral dels companys i companyes de la empresa ATENTO, i altres empreses subcontractades i falsos autònoms de Telefònica, suportant unes condicions laborals i una pressió psicològica propera a l’esclavatge. La defensa dels llocs de feina i la qualitat del servei dels treballadors i treballadores de Correus. O la lluita contra la degradació de les condicions laborals i psicològiques en l'empresa de serveis Agroxarxa, d'Unió de Pagesos. Son exemples de dignitat i lluita contra aquesta violència i aquestes agressions.

No estem aquí per a col•laborar amb el poder ni per plantejar una reforma ètica del capitalisme, estem per combatre’l i per assajar noves formes de relacions laborals i humanes que superin aquest estat de misèria.

Benvingudes totes les que sumem revolta, les de sempre, per continuar dient no, per continuar desobeint, per demostrar un any més que som i serem ingovernables.

Som i serem ingovernables. No ens deixarem domesticar!!!
Visca la terra i visca la classe treballadora!!!

CGT de Lleida, abril de 2015

Federació Intercomarcal CGT Lleida

https://www.facebook.com/events/414848015360842/

Més informació:

- TWITTER CGT LLEIDA

>>> Cartell en document adjunt.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print