CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca marxa-concentració l’11 de maig a Madrid contra el procés de deslocalitzacions i tancaments d’empreses en el sector del Metall

Divendres, 4 maig, 2007

L'Acció la Convoca el Sindicat del Metall de Madrid i la Coordinadora de l'Automoció de la Fesim de CGT el divendres 11 de maig. Sortida d'Alenza a les 12 h.

A TOTS ELS SINDICATS, DELEGATS I AFILATS DEL METALL DE CGT

Com tots coneixereu estem assistint a un procés de deslocalitzacions i tancaments d'empresa que en l'estat espanyol en l'actualitat està castigant amb força als treballadors del sector del Metall en particular i de l'Automoció en particular.

Als successius conflictes als quals hem assistit i estem combatent se suma ara el tancament de Microser a Valladolid, SAS Abrera a Catalunya i Delphi a Andalusia. Sense ser menys importants uns que uns altres el de Delphi és especialment significatiu per la càrrega que comporta sobre una zona especialment desfavorida com és el camp de Gibraltar i la Badia de Cadis i on els nostres companys Confederals estan batent-se en una lluita desigual. L'exemple de lluita que estan demostrant els treballadors de SAS Abrera i Microser és excepcional i és per això que hem de demostrar la nostra mes absoluta i obligada solidaritat.

Per això us convoquem a tots per tal que us sumeu a la marxa/concentració que es realitzarà el dia 11 de maig enfront del Ministeri d'Indústria a Madrid per a reclamar la fi d'aquests actes de terrorisme patronal i empresarial. L'Acció la Convoca el Sindicat del Metall de Madrid i la Coordinadora de l'Automoció de la Fesim de CGT.

Sol·licitat en els següents termes: Sortida d'Alenza a les 12 h. Caminem per la vorera per Raimundo Fernández Villaverde-Orense-Castellana-Mº d'Indústria. Arribarem sobre les 13h concentrant-nos enfront del Ministeri amb roda de premsa . Demà podem ser nosaltres. Tots al ministeri el dia 11 de MAIG.

SALUT I SOLIDARITAT

Sindicat del Metall de Madrid i Coordinadora de l'Automoció de la Fesim de CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció