CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca mobilitzacions al Ferrocarril

Dimarts, 15 octubre, 2013

Les aturades parcials de dues hores per torn els dies 28, 29 i 30 d'octubre i els dies 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25 i 29 de novembre.

Les vagues de 24 hores els dies 31 d'octubre, 5 i 20 de desembre

La imminent fragmentació de Renfe en quatre Societats Anònimes, aprovada el dia 27 de setembre de 2013 al Consell de Ministres, juntament amb l'anunci de la propera divisió d'ADIF en dues empreses genera greus repercussions a l'ocupació del personal ferroviari de les empreses matrius i de les Contrates i Subcontrates ferroviàries. Així mateix, aquesta actuació comporta la pèrdua de condicions laborals dels treballadors ferroviaris que implicarà una minvament considerable a la qualitat del servei que prestarà a la ciutadania. Davant d’aquesta agressió sense precedents, el sector ferroviari de CGT ha decidit convocar mobilitzacions.

A més d'aquests fets ja consumats, el Govern en els últims mesos i dins del procés privatitzador en què està embarcat també ha executat una important eliminació de trens i serveis que deixa malmès el, ja de per si precari, servei ferroviari . Aquesta situació ens ha portat a dirigir-nos a la resta de sindicats del CGE per defensar conjuntament els interessos dels treballadors i enfrontar-nos units contra la destrucció del ferrocarril públic. Ens resulta inexplicable l'actitud immobilista de UGT , CCOO , SEMAF i SCF , que de moment s'han postulat de forma passiva, escudant-se en una suposada negociació absolutament inexistent.

CGT seguirà apostant per la unitat d'acció i confiem que els altres acabin assumint la seva responsabilitat envers els treballadors. Tot i això, no ens quedarem de braços plegats davant d'aquesta agressió als ferroviaris i a la pròpia ciutadania. Per aquesta raó i davant la urgència de la situació a què ens ha portat la decisió del ministeri de foment, hem posat en marxa un calendari de mobilitzacions pels pròxims mesos consistent en les següents aturades i vagues.

Aturades parcials:
Dies 28, 29 i 30 d’Octubre.
Dies 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25 i 29 de Novembre.

Vagues de 24 hores:
Dies 31 d’Octubre, 5 de Desembre i 20 de Desembre

Sector Federal Ferroviari de la CGT

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

Més informació:

WEB: www.sff‐cgt.org

e‐mail: sff‐cgt@cgt.es

TWITTER: @SFFCGT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció