CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca noves concentracions al Banc Sabadell i al Banc Santander el 12 de novembre a Barcelona contra l’allargament de jornada laboral

Dimarts, 11 novembre, 2014

CGT convoca noves concentracions al Banc Sabadell i al Banc Santander
el dimecres 12 de novembre a Barcelona

- A les 10:00, a l’oficina del Banc Sabadell a Rambla de Catalunya 115.

- A les 11:30, a l’oficina del Banc Santander a Passeig de Gràcia 5.

La CGT continua la seva campanya de mobilitzacions contra la situació que vivim els treballadors i les treballadores de tots dos bancs. La situació és molt similar en ambdues entitats, on els treballadors són forçats, sota l’amenaça de ser traslladats i degradats si es neguen, a allargar il·legalment la seva jornada laboral sense cap mena de compensació.

Aquesta situació és un frau als treballadors, a la Seguretat Social i a l’Hisenda Pública, fa impossible la conciliació de la vida familiar i laboral, i destrueix llocs de treball. Al Banc Santander, la Secció Sindical de CGT calcula que la plantilla és forçada a treballar un mínim de 7 milions d’hores extraordinàries. Al Banc Sabadell la situació és similar i la Inspecció de Treball de Barcelona ja va constatar aquest fet i requerir al Banc un control de la jornada laboral. La CGT valora la feina encoberta realitzada en més de 50 milions d´euros anuals.

La CGT ja va convocar concentracions davant les oficines dels dos bancs. El 30 de setembre ens vam concentrar a les oficines del Banc Sabadell i el 9 d’octubre vam fer el mateix a les oficines del Banc Santander. Aquest 12 de novembre ho tornarem a fer, i ho continuarem fent fins que aconseguim els nostres objectius.

Contra l’abús generalitzat, la resposta de CGT és la lluita.

FESIBAC CGT Catalunya

Més informació:

- WEB CGT FESIBAC CATALUNYA

- TWITTER CGT FESIBAC CATALUNYA