CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca noves concentracions al Banc Sabadell i al Banc Santander el 12 de novembre a Barcelona contra l’allargament de jornada laboral

Dimarts, 11 novembre, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT convoca noves concentracions al Banc Sabadell i al Banc Santander
el dimecres 12 de novembre a Barcelona

- A les 10:00, a l’oficina del Banc Sabadell a Rambla de Catalunya 115.

- A les 11:30, a l’oficina del Banc Santander a Passeig de Gràcia 5.

La CGT continua la seva campanya de mobilitzacions contra la situació que vivim els treballadors i les treballadores de tots dos bancs. La situació és molt similar en ambdues entitats, on els treballadors són forçats, sota l’amenaça de ser traslladats i degradats si es neguen, a allargar il·legalment la seva jornada laboral sense cap mena de compensació.

Aquesta situació és un frau als treballadors, a la Seguretat Social i a l’Hisenda Pública, fa impossible la conciliació de la vida familiar i laboral, i destrueix llocs de treball. Al Banc Santander, la Secció Sindical de CGT calcula que la plantilla és forçada a treballar un mínim de 7 milions d’hores extraordinàries. Al Banc Sabadell la situació és similar i la Inspecció de Treball de Barcelona ja va constatar aquest fet i requerir al Banc un control de la jornada laboral. La CGT valora la feina encoberta realitzada en més de 50 milions d´euros anuals.

La CGT ja va convocar concentracions davant les oficines dels dos bancs. El 30 de setembre ens vam concentrar a les oficines del Banc Sabadell i el 9 d’octubre vam fer el mateix a les oficines del Banc Santander. Aquest 12 de novembre ho tornarem a fer, i ho continuarem fent fins que aconseguim els nostres objectius.

Contra l’abús generalitzat, la resposta de CGT és la lluita.

FESIBAC CGT Catalunya

Més informació:

- WEB CGT FESIBAC CATALUNYA

- TWITTER CGT FESIBAC CATALUNYA

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print