CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca noves mobilitzacions a Adif i Renfe-Operadora

Dissabte, 17 setembre, 2011

El Sindicat Federal Ferroviari de la CGT ha aprovat en el seu últim Ple de Seccions Sindicals realitzar “Tancaments” en tot l'estat durant el mes de setembre, per a fer arribar a les empreses ADIF i RENFE–Operadora, la nostra preocupació i malestar, i fins i tot rebuig, amb determinades decisions que s'estan prenent sense tenir en compte la seva incidència en el nostre futur laboral.

En cas de no obtenir respostes positives a les nostres reivindicacions, CGT està disposada a convocar les vagues que es confirmin en el nostre pròxim Ple de Seccions que se celebrarà el dia 28 de setembre.

Els motius principals que ens duen a plantejar-nos aquestes mobilitzacions i que ens tenen realment preocupats, doncs incideixen i qüestionen el nostre futur, són els següents:

LA PRIVATITZACIÓ I SEGREGACIÓ DE MERCADERIES. No estem d'acord amb aquest procés i a més creiem que el que es fa, lluny de garantir el futur del transport ferroviari de les mercaderies, serà aconseguir tot el contrari, és a dir, fer-lo desaparèixer a poc a poc. És la primera vegada que s'obliga a treballadors a abandonar l'empresa per la força, fins al moment sempre s'havia fet DE FORMA VOLUNTÀRIA per part del treballador. Aquesta voluntarietat s'ha exigit per part de tots els Sindicats en l'escrit presentat pel CGE on demanem garanties. Per a CGT és la garantia fonamental que no anem a abandonar, esperem que la resta de sindicats facin el mateix.

TRANSFERÈNCIES DE RODALIES I MITJA DISTÀNCIA DE CATALUNYA. El dia 1 de gener de 2012, treballadors i trens de RENFE-Operadora, passen a dependre de la Generalitat, tret que se signi un Contracte Programa entre Ministeri de Foment i Generalitat que garanteixi que el servei ho segueix realitzant RENFE-Operadora. CGT defensa la signatura d'un Contracte Programa perquè garanteixi el nostre futur pel màxim nombre d'anys.

CANAL DE VENDA. Novament ADIF i RENFE-Operadora estan negociant la possibilitat de passar el Canal de Venda d'una empresa a una altra, sense tenir en compte les conseqüències tan negatives que comportaria aquest complex procés. CGT vol que es paralitzi una vegada més el transvasament i s'atenguin les justes reivindicacions que mantenen des de fa anys el col·lectiu de Taquilles.

CONVENI COL·LECTIU DE ADIF I RENFE-OPERADORA. És necessari avançar en la negociació en ambdues empreses, no podem quedar-nos paralitzats per una situació econòmica mundial que nosaltres no hem generat, a més la nostra plataforma reivindicativa consta de moltes més reivindicacions que l'econòmica, que per descomptat, també defensarem.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció