CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca tots els treballadors d’UNIPOST a una vaga de jornades completes en tots els centres de l’Estat.

Divendres, 27 novembre, 2009

png_HUELGA_3-DIC.png

PERQUÈ SOBREN ELS MOTIUS: La Secció Sindical estatal de CGT a Unipost CONVOCA una Vaga legal de 24 hores en contra de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta una part important de la plantilla i en contra de les mesures de CONGELACIÓ DE L'AUGMENT SALARIAL per a l'any 2010.


Els treballadors i treballadores d'Unipost no podem permetre que cap company nostre siga despedit ja que entenem que la situació de producció ni la situació econòmica no és la que ens ha presentat l'Empresa. Quant a la congelació salarial no podem estar d'acord ja que amb eixos diners finançaran els acomiadaments dels nostres companys i recordem que este augment ho guanyem perquè els treballadors i treballadores d'Unipost vam fer una VAGA per a aconseguir-ho, ningú ens va regalar res i ara ens ho volen llevar.

A CGT sabem, perquè hem estat en la taula negociadora de l'ERO, que TRES dels quatre sindicats representatius a l'Empresa han firmat o han pactat un acord amb l'Empresa que serà sotmès a assemblees de treballadors/es en horari laboral (facilitats de la Direcció de l'Empresa…) i que a CGT, com NO FIRMANT de l'acord, se'ns nega el dret de poder participar com a sindicat per a explicar la nostra posició als treballadors i treballadores.

Des d'aquí us demanem als treballadors/es d'Unipost que rebutgeu aquest acord firmat per l'Empresa, CCOO, UGT i USOC, ja que amb l'aprovació del dit acord direm que acomiadin companys i companyes que es van a veure els pròxims dies al carrer amb una indemnització de pena i amb el copet en l'esquena de com ho han fet de bé els seus representants.

Si aquests representants sindicals i l'Empresa han vist clar la necessitat d'acomiadar companys, que voluntàriament es posin ells mateixos els primers en les llistes per a anar-se'n al carrer, llavors entendrem l'estampació de la seva firma en l'acord.

Per tot això, la CGT convoca una vaga els dies 3, 9, 10 i 11 de desembre, perquè és necessari aturar aquest expedient de regulació, entre tots hem de donar una resposta contundent a l'agressió a què ens esta sotmetent la Direcció de l'Empresa.

Des de CGT us demanem el vostre suport i que participeu de la Vaga, ja anirem informant d'horaris i llocs on concentrar-nos el que si podem informar ja, és que a Catalunya es convocarà una manifestació pel centre de Barcelona (ja hi ha permís) per a visualitzar el conflicte en el qual ens ha ficat l'Empresa.

NO A L'ERO, NO ALS ACOMIADAMENTS, NO A LA CONGELACIÓ SALARIAL PER A FINANÇAR ACOMIADAMENTS DE COMPANYS I COMPANYES!!!

SECCIÓ SINDICAL ESTATAL DE CGT D'UNIPOST

www.cgtbarcelona.org/cgtunipostbcn/