CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca una manifestació contra la Repressió, la Reforma Laboral i les Retallades Socials, el 16 de juny a Barcelona

Dimarts, 29 maig, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell manifestació 16J Barcelona

Les retallades socials aplicades pels diferents governs i administracions públiques en tot l'Estat espanyol i la reforma laboral aplicada pel govern del PP i donat suport amb entusiasme pels seus socis catalans de CIU, han vingut contextualitzades per un clima general de repressió a tots els nivells, que ha suposat en molts llocs de la nostra geografia, i molt especialment en la ciutat de Barcelona, la detenció, arrest, i empresonament d'estudiants, sindicalistes i activistes socials des de la jornada de vaga general del 29 de març.
Al costat d'això s'han produït centenars d'identificacions i nombrosos ferits en les diverses manifestacions, per no parlar del penós episodi de la pàgina Web dissenyada per la Conselleria d’Interior.

Mentre escrivim aquestes línies la màquina repressora no descansa i han estat detingudes cinc persones més a Sants, Sant Andreu i Reus, al mateix temps que se cita a altres per a personar-se en comissaria i jutjats. Xavi, Dani, Isma, i la nostra companya Laura, són noms propis que concreten una actuació policial i fiscal que suposa que, en aquests moments, i encara estant tots ells en llibertat provisional, pesi sobre ells la possibilitat de la seva tornada a presó si surten endavant les absurdes i desmesurades peticions d'acusació i fiscalia.

La repressió i la violència tenen moltes formes d'encarnar-se. Des de CGT entenem que la lluita sindical i social ha de ser una, perquè som treballadors i treballadores i també ciutadans i ciutadanes. Les retallades en quiròfans i llits dels hospitals, reduccions de plantilla en els hospitals i la consegüent degradació de l'atenció i la cura de la gent gran i els nostres malalts, el tancament d'escoles públiques, l'amuntegament d'alumnes en les aules, la pujada dels preus i taxes de les universitats, etc, ens afecten a tots i totes com a persones, i la pèrdua dels nostres drets laborals i especialment dels nostres llocs de treball no fan sinó agreujar i fer més dramàtiques i doloroses aquestes retallades, empobrint cada vegada més a la classe treballadora en benefici de banquers, especuladors i lladres.

Per això, la CGT ha convocat a nivell estatal a tota la seva afiliació i sindicats a una manifestació a Barcelona el pròxim 16 de juny a les 11.30 hores, contra la repressió, la reforma laboral i les retallades socials, que sortirà de l’encreuament del carrer Diputació amb Passeig de Sant Joan.

La CGT de Barcelona, convençut/des que en aquests moments la lluita és de tots i totes, fem una crida als moviments socials, acampades, assemblees de barri, organitzacions i sindicats d'estudiants, i a la resta de sindicats alternatius a participar en aquesta manifestació.

Federació Local de CGT de Barcelona

>>> Us podeu descarregar les octavetes de la manifestació en català i castellà al web http://www.cgt.org.es/noticias-cgt/comunicados/manifestacion-confederal-16-junio-en-barcelona-contra-la-represion-la-refor

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció