CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca una manifestació estatal en protesta per la pèrdua de drets al sector de l’automoció

Dilluns, 22 gener, 2007

DE: Coordinadora de l'Automòbil de CGT i la Federació de Sindicats del Metall - FESIM
A:    TOTA L'ORGANITZACIÓ

La Coordinadora de l'auto de C.G.T., reunida el: DIA: 1 de desembre del 2006 en la Federació Local de Saragossa (C/ Coso 157- Zaragoza).

Ha decidit realitzar l'acte següent:

La Coordinadora d'Automoció de CGT i la FESIM han decidit convocar una gran manifestació el pròxim dia 27 de gener del 2007 a Valladolid, davant la situació que s'està vivint en aquesta província i a Palència i els plans de reestructuració de plantilles que la multinacional Renault està plantejant.

Novament ens trobem davant un acte de pur xantatge als treballadors, en plantejar la perdua de llocs de treball i de drets de què queden en plantilla a canvi de promeses futures que, sabem a ciència certa, són pa per a avui i fam per a demà. Mai la cessió de drets ha conduït a una millor situació laboral en cap lloc, i molt menys en el sector de l'auto i en els components.

Els plans de l'empresa estan d'acord amb els plantejaments de la patronal de l'auto en tot l'estat i amb les polítiques de maximització de la productivitat i beneficis destruint ocupacions i condicions de treball com hem pogut comprovar en Opel a Saragossa, VW a Navarra, SEAT a Barcelona, Delphi, Valeo, PSA a Madrid, etc.… Aquestes polítiques no sols afecten a milers de llocs directes, sinó que a més incideixen en les condicions de molts més treballadors i empreses de components que es veuen afectats el no necessitar tanta mà d'obra les subcontractes per a servir materials, destruint també el teixit social en comarques senceres i infinitat de famílies i petits negocis que viuen indirectament de l'ocupació de les grans fabriques.

Aquesta manifestació ha de ser una jornada de lluita de tota l'organització, per la qual cosa fem un crida a la solidaritat efectiva de totes i tots els afiliats, seccions i sindicats, companyes i companys de tota la Confederació, a sumar-se a aquest acte de lluita i protesta del pròxim 27 de gener als carrers de Valladolid.

 Per l'ocupació en Renault
Contra els xantatges en el sector de la'auto

  Tots al carrer a Valladolid el pròxim 27 de gener !!!