CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga a Renfe el divendres 4 de setembre

Dijous, 27 agost, 2015

En el nostre comunicat nº 94, ja dèiem que des de CGT consideràvem urgent pressionar mitjançant la unitat d'acció sindical, màxime quan es comparteixen totes les reivindicacions i quan ens trobem en un punt crucial de defensa de l'ocupació i la viabilitat de les empreses públiques ferroviàries, per la qual cosa instem a celebrar reunions de forma urgent, i arribar a acords de mobilitzacions conjuntes per defensar l'ocupació, la integració del personal d'Ample Mètric, la internalització de càrregues de treball i plans de viabilitat per a les empreses públiques ferroviàries.

Doncs bé, davant les últimes notícies aparegudes en premsa on el Govern segueix amb la seva aposta d'abandó del ferrocarril públic:

- Abandó de la resta de línies convencionals i a canvi noves inauguracions de trams d'Alta Velocitat.

- Noves externalitzacions de càrregues de treball.

- Tancaments de dependències i abandó de negocis deixant-los en mans privades.

Des de CGT hem intentat realitzar per unanimitat aquesta primera vaga el dia 4 de Setembre de 0.00 a 23.00 hores, a la qual pel que sembla altres organitzacions sindicals del CGE “entenen que és massa aviat”.

PER A CGT ÉS URGENT I PRIORITARI GARANTIR L'OCUPACIÓ, LA CONTINUÏTAT DE LA PLANTILLA I LES CÀRREGUES DE TREBALL, I ENS SEMBLA INACCEPTABLE QUE LA DIRECCIÓ DE L'EMPRESA APLIQUI RETALLADES, NO INTEGRI PLENAMENT AL PERSONAL D'AMPLE MÈTRIC I NO TINGUI OBJECCIONS A DESTINAR UNA PARTIDA ECONÒMICA DE 45 MILIONS PER DESTRUIR OCUPACIÓ.

Solament la implicació de tots els ferroviaris i ferroviàries en aquesta mobilització pot fer canviar el pas a l'empresa i al ministeri. CGT garantim que seguirem bolcats en la unitat d'acció sindical fins a aconseguir aquestes reivindicacions que compartim, almenys fins a aquest moment.

PER LA CREACIÓ D'OCUPACIÓ

PER UNA INTEGRACIÓ PLENA!

PER LA DEFENSA EL FERROCARRIL PÚBLIC

SFF-CGT
http://www.sff-cgt.org

Attached documents