CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga a Renfe i Adif el 26 de desembre per exigir que s’obri la negociació del III Conveni Col·lectiu

Dimarts, 23 desembre, 2014

CGT CONVOCA UNA NOVA JORNADA DE VAGA EL 26 DE DESEMBRE

A pesar de les maniobres que realitza la Direcció per a evitar mobilitzacions, CGT seguirà lluitant pel manteniment del Sector Públic Ferroviari, convocant tot tipus d'accions, incloses les vagues.

Els ferroviaris i ferroviàries venim sofrint des de fa anys un atac programat a les nostres condicions laborals i al nostre nivell d'ocupació sense que hagi estat possible actuar des de la unitat d'acció, a pesar dels nombrosos intents realitzats per CGT.

Perquè creiem que amb la lluita es poden canviar les coses, anem a seguir reivindicant que no es prorrogui el II Conveni, que es denunciï i que s'obri la negociació del III Conveni Col·lectiu per a, entre altres assumptes, donar solució a:

- La integració plena dels treballadors de Feve a Renfe i Adif.

- L'ingrés de nous treballadors en les empreses Renfe i Adif sense precarietat laboral.

- Increments salarials per a 2015 i posteriors anys.

- La devolució de la paga extraordinària retinguda des de desembre de 2012 .

- L'abonament del 100% del salari per Incapacitat Temporal.

- L'increment dels coeficients reductors en l'edat de jubilació i l'ampliació a altres categories per a obtenir-lo.

I anem a seguir lluitant per la unificació de les empreses públiques Renfe i Adif, en defensa d'un ferrocarril públic i social, rebutjant l'entrada d'operadors privats en el Corredor de Llevant i reivindicant que s'incrementi la inversió en el ferrocarril convencional, el qual utilitza el 97% de la població.

Perquè aquestes reivindicacions siguin tractades en el marc del nou Conveni, CGT ha convocat una nova jornada de vaga, des de les 00:00 hs. a les 23:00 hs., del divendres 26 de desembre.

EL DIA 26 PARTICIPA I UNEIX-TE A CGT!

TRENCA AMB QUI ET TRAEIX!

DIGNITAT I LLUITA!

Sector Federal Ferroviari de la CGT
http://www.sff-cgt.org


DAVANT LES AMENACES DE RENFE SOBRE UNA POSSIBLE IL·LEGALITAT TECNICA DE LA VAGA CGT AJORNA LA VAGA DEL DIA 5 DE DESEMBRE

CGT ha decidit desconvocar la vaga prevista per al dia 5 de desembre davant les difamaciones i amenaces cap als treballadors, per part de l'empresa RENFE, sobre la pretesa il·legalitat tècnica de la vaga convocada per la nostra Organització en el sector ferroviari.

CGT entén que la convocatòria de vaga realitzada és totalment legal i compleix tots els requisits legals que són d'aplicació, però l'ajorna davant el clima de terror que l'empresa ha generat amb amenaces d'acomiadament a qui la secundin.

No obstant això i amb l'objectiu que l'empresa no pugui causar cap tipus de perjudici als treballadors i treballadores i davant la distorsió que ha causat la Direcció i els seus aliats sindicals, CGT ha decidit ajornar-la.

A la CGT portem molts anys de treball i lluita contra el desmantellament del Sector Públic Ferroviari, realitzant tot tipus d'actes en la seva defensa (manifestacions, concentracions, repartiment de octavetes a usuaris, tancaments, trens reivindicatius, reunions amb tot tipus d'organitzacions socials, polítiques, etc.), incloses les convocatòries de vagues, i anem a seguir convocant tot tipus d'accions, malgrat pesi a qui pesi.

CGT, seguirà lluitant per un ferrocarril públic i social i per les reivindicacions dels ferroviaris i ferroviàries.

Sector Federal Ferroviari de la CGT

Més informació:

- TWITTER SFF CGT

- WEB SFF CGT

Attached documents