CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga el 28 de juliol a RENFE i ADIF

Dimecres, 26 juliol, 2017

CGT CONVOCA VAGA EL 28 DE JULIOL A RENFE I ADIF

Esgotades totes les vies de negociació, els terminis marcats per aquesta organització i la paciència derivada de la bona voluntat negociadora, donant compliment al mandat de l'afiliació, CGT ha convocat VAGA de 23 hores (des de les 00:00 h. fins a les 23:00 h) per al dia 28 de juliol en les empreses ADIF i RENFE.

Les raons que ens han abocat a la convocatòria d'aquesta vaga no són noves i estan en la ment de tots els treballadors; són reivindicacions col·lectives que no troben resposta per part de les diferents Direccions de RENFE i ADIF, generant molta incertesa dins del col·lectiu ferroviari davant la falta de futur de les pròpies empreses, posant en dubte la continuïtat del ferrocarril com a servei públic.

Entre altres qüestions exigim solucions en matèria de: ocupació i la qualitat de la mateixa; compromisos que garanteixin el servei públic del ferrocarril; frenar les contínues externalitzacions de les càrregues de treball; plantejar “sortides” dignes de les empreses a través de mecanismes com la jubilació parcial amb l'aplicació d'almenys el 75% de la reducció de la jornada i la “penositat” per a diferents col·lectius que no la tenen; recuperar el poder adquisitiu perdut en els últims anys….

En definitiva busquem acabar amb l'immobilisme de les Direccions per aconseguir velles reivindicacions, mantenir els drets adquirits i recuperar els perduts davant l'acció desmantelladora i privatitzadora d'ambdues empreses i de successius governs, després de molts anys de lluita dins d'un sector essencial per al desenvolupament d'un país.

Des de CGT fem una crida als treballadors i treballadores d'ambdues empreses, per entendre que tots estem afectats pels motius exposats, perquè recolzem i proporcionem la major força possible a la mobilització prevista, atès que aquesta és l'única forma que semblen entendre les Direccions de les empreses i el Ministeri.

TOTS A LA VAGA!
LLUITA PELS TEUS DRETS!

Sector Federal Ferroviari de la CGT
http://www.sff-cgt.org/
https://twitter.com/SFFCGT
@SFFCGT
https://www.facebook.com/cgtferroviario/

cartel_huelga_28j_2017.png

Attached documents