CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga i concentració en Correus de Sabadell el divendres 12 de gener

Dimarts, 9 gener, 2007

La concentració tindrà lloc a les 12 hores al pavelló postal

Els 200.000 ciutadans de Sabadell es quedaren sense correu. Els treballadors exigeixen la dimissió del cap de carteria de Sabadell i la readmissió d'una treballadora.

La CGT ha convocat vaga per a les tres últimes hores de la jornada (11 hores a 14 hores) del divendres 12 de gener als 105 treballadors de repartiment del correu i d'urgents en la població de Sabadell.

Els motius de la vaga són l'acomiadament d'una treballadora i l'ambient hostil que el cap de carteria aplica contra tots els treballadors i en especial contra el personal laboral eventual.

El que ha omplit la paciència dels treballadors, ha sigut l'informe negatiu del cap de carteria sobre una treballadora eventual que ha impedit que passés el període de prova provocant el seu acomiadament. Tota la plantilla en assemblea general ha decidit convocar mobilitzacions, defensant com realitza el seu treball la companya acomiadada.

Aquest mateix cap, l'any 2001, era el responsable en Correus de Terrassa, i per actituds semblants, la plantilla de carteria mitjançant signatures, va aconseguir el seu cessament en la direcció de la població, la solució de Correus va ser traslladar-lo a Sant Cugat de les Valls i posteriorment com a cap a Sabadell, seguint la política de l'empresa que consisteix a traslladar el problema d'una població a una altra i no de solucionar-ho.

Aquestes actituds de cacics d'alguns caps de correus provoquen un gran perjudici al bon funcionament del servei ja que desmotiven als treballadors de la plantilla i els qui poguessin entrar a formar part de la mateixa.

Des de CGT creiem que el Sindicat UGT deuria prendre mesures internes en contra d'un cap que històricament se situa en la seva òrbita i que no obstant està enfrontat a la plantilla per actuacions autoritàries.

Des de CGT esperem que el nou Responsable Territorial de Correus, Manuel Gil, prengui cartes a l'assumpte y rectifiqui les decisions totalment injustes i arbitràries del cap de Sabadell, readmeti la treballadora injustament acomiadada i procedeixi al cessament de aquest cap sens dubte incapaç de gestionar els treballadors.