CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga indefinida a Unipost a partir del 13 de desembre

Dimecres, 4 desembre, 2013

El 2 de desembre de 2013 s'ha registrat en el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social la convocatòria de vaga que ha presentat CGT a partir del 13 de desembre de 2013 en tots els centres de treball d'Unipost a l'estat espanyol.

Les aturades seran de 24 hores (des de les 00:00 fins a les 24:00) i no s'inclouen ni dissabtes ni diumenges ni festius, el calendari és el següent: 13, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 27 i 30 de desembre de 2013, i 2 i 3 de gener de 2014, i en cas que el conflicte no se solucioni ens reservem el dret de convocar aturades subsegüents, el que es realitzaria segons les previsions legals d'aplicació.

Els objectius que es persegueixen amb aquesta vaga són dos principalment, d'una banda els incompliments de conveni per part de l'empresa (rebaixa salarial i no haver cobrat la mitja paga pendent) i per un altre demanem la retirada dels acomiadaments.

Des de CGT, i després de portar a terme tant assemblees generals com assemblees en els centres de treball, hem decidit portar a terme la vaga per l'important suport que els treballadors/es han mostrat per a realitzar-la. Volem agrair als que heu manifestat estar a favor de la mateixa la vostra decisió, i volem animar a la resta a secundar-la, perquè totes juntes farem més força i podrem aconseguir els objectius marcats.

Us informem també que s'ha suspès la vista del 2 de desembre a l'Audiència Nacional per la rebaixa salarial que se'ns va començar a aplicar a l'agost de 2013. En ella s'anaven a tractar tres procediments d'inaplicació i modificació, en un d'ells no estava citat el Comitè Intercentres, per un tema processal i per a evitar que s'hagués de repetir el judici s'ha decidit ajornar la vista al 28 de gener de 2014, dia que se celebra la vista per la denúncia de l'impagament de la mitja paga d'estiu pendent. Al mateix temps tant sindicats com empresa van manifestar que a l'estar en negociació i haver-hi possibilitat d'arribar-se a acord es demanava la suspensió, una cosa en que CGT no està d'acord donada la immobilitat negociadora que ha mostrat l'empresa.

CONTRA ELS ACOMIADAMENTS I LA PRECARIETAT LABORAL A UNIPOST, PER UN TREBALL DIGNE A UNIPOST I... PERQUÈ SOBREN ELS MOTIUS: VAGA INDEFINIDA A PARTIR DEL 13D!!!

CGT, EL SINDICAT QUE S'ATREVEIX.

Segueix-nos a TWITTER: @cgtunipost

CGT Unipost

Attached documents