CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga indefinida a Unipost des del 7 de novembre per exigir el pagament de les nòmines que l’empresa deu a la plantilla

Dijous, 3 novembre, 2016

CGT convoca vaga indefinida a Unipost des del 7 de novembre per exigir el pagament de les nòmines que l'empresa deu a la plantilla.

En concret, a l'empresa li falta pagar la meitat pendent de la nòmina de setembre i el 20% de l'extra d'estiu, que es va comprometre a pagar aquest octubre.

CGT ha convocat aturades totals indefinides a partir del 7 de novembre per denunciar la situació de la plantilla pel retard en el pagament de nòmines.

CGT vol denunciar els abonaments de les nòmines, ja que a dia d'avui es deu el 50% de la nòmina de setembre d'aquest any, a més de deure's el 60% de la paga extra d'estiu d'aquest any.

Igualment, es deuen als treballadors les quantitats arran de la sentència del Tribunal Suprem, que ratificava al seu torn la sentència de l'Audiència Nacional que validava l'acord, exceptuant la retroactivitat a data 1 de gener de 2014, del pla de viabilitat signat el 24 de febrer de 2014 entre Unipost, UGT i USO i que finalitza l'1 de gener de 2018 amb l'aplicació de les taules salarials que estaven vigents al juliol de 2013.

Unipost afirma haver resolt els problemes de liquiditat a curt termini després de ser-li concedit un préstec de tres milions d'euros procedents de Avançsa amb el qual s'argumenta que en breu estaran els diners ingressats en els comptes dels treballadors, abonant així les quantitats degudes.

No obstant això, des del CGT matisen que aquest abonament fa al·lusió a les nòmines, ja que la paga extra d'estiu i la retroactivitat s'abonaran en diversos terminis.

CGT Unipost
https://twitter.com/cgtunipost
http://www.cgtbarcelona.org/cgtunipost/
https://www.facebook.com/pages/Cgt-Unipost-Estatal/389179474597557

Informació en el comunicat adjunt.

Comunicat CGT pàg. 1
Comunicat CGT pàg. 1

Comunicat CGT pàg. 2
Comunicat CGT pàg. 2

Vaga Unipost
Vaga Unipost

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció