CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga indefinida des del 3 d’octubre a l’empresa EYSA de Mataró

Dimarts, 30 setembre, 2008

Els treballadors de l’empresa EYSA que gestiona els aparcaments subterranis de Parc Central i Plaça de Tomás y Valiente de Mataró han decidit convocar vaga indefinida degut a que l’empresa incompleix la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals fins al punt de posar en risc la integritat física dels treballadors.

A requeriment de l’Inspecció de Treball pel seu compliment, l’empresa “passa” de la Inspecció, dels treballadors i del delegat de prevenció de la CGT que esta intentant des de fa uns dos anys per la via del diàleg que l’empresa es digni parlar amb ell i compleixi amb la llei.


Per una altra banda, l’empresa esta portant una campanya d’assetjament contra els nostres afiliats, quedant pendents els judicis al Jutat del Social.

Davant del silenci i el “passotisme” per part de l’empresa els treballadors no hem tingut més remei que exercir el nostre dret de vaga.

El proper divendres dia 3 d'octubre comença la vaga, convoquem una concentració de recolzament i solidaritat amb els companys a les 9,30 a l’aparcament de la plaça Tomás y Valiente de Mataró.

Aquesta empresa té aparcaments per tot Catalunya i gestiona zones blaves, seria bo parlar amb els treballadors informant del conflicte i la lluita dels nostres afiliats.

DEMANEM LA SOLIDARITAT I DENUNCIEM A L’EMPRESA EYSA COM LÚNICA CULPABLE PER PREPOTENT I ARROGANT. PERQUÈ INCOMPLEIX LA LLEI I NO RESPECTA ALS TREBALLADORS.

TAMBÉ DENUNCIEM LA PERSECUCIÓ SINDICAL QUE L’EMPRESA EXERCEIX SOBRE ELS TREBALLADORS AFILIATS A LA CGT.

Us demanem que envieu faxos de solidaritat a l’empresa EYSA, des de avui mateix amb el següent text:

“ PROU DE REPRESSÀLIES I PERSECUCIÓ SINDICAL AMB ELS NOSTRES AFILIATS”.

“LA CGT NO FINALITZARÀ AQUESTA LLUITA EN DEFENSA DE TOTS ELS NOSTRES AFILIATS FINS QUAN L’EMPRESA COMPLEIXI LA LEGISLACIÓ LABORAL”

“READMISSIÓ DEL NOSTRE AFILIAT DOMÍNGUEZ ACOMIADAT INJUSTAMENT”

“CONTRA LA REPRESSIÓ EMPRESARIAL, SOLIDARITAT OBRERA”.

“EYSA, EMPRESA REPRESSORA FORA DE CATALUNYA”.

Fax de Granollers 93 846 32 72

Fax de Madrid 91 722 42 27

Federació Comarcal del Maresme de la CGT