CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vagues el 31 de juliol i el 14 i 30 d’agost en defensa del ferrocarril públic i dels seus treballadors i treballadores

Dilluns, 22 juliol, 2013

Després d'últimes reunions entre el Minsteri de Foment, RENFE i ADIF amb els Sindicats amb representació en el CGE, i davant els plans privatitzadors d'aquestes empreses públiques i l'incert futur dels seus treballadors, el sindicat CGT ha decidit convocar vagues al juliol i agost en solitari per a tot el Sector Ferroviari. A data d'avui la resta d'organitzacions no s'han pronunciat davant les peticions de CGT per a mobilitzar-se conjuntament.

Les reunions mantingudes tant amb el Ministeri de Foment, com amb les Direccions de RENFE i ADIF, han produït una gran preocupació entre els treballadors, ja que els plans privatitzadors – desmantelladors del Ministeri per a aquestes empreses, al costat de les retallades establertes en trens i qualitat del servei ferroviari, ens fan témer pels llocs de treball i les condicions laborals.

En el dia 10 de juliol es van produir les reunions preceptives de les comissions de conflictes, pas obligat abans de comunicar als estaments oficials les paperetes de conciliació prèvies a mobilitzacions en totes les empreses del Sector Ferroviari.

CGT, per aquests motius convoca les següents jornades de vaga.

- Dia 31 de juliol, vaga des de les 0.00 a les 23 hores

- Els dies 14 i 30 d'agost 2 hores per torns en les jornades de matí, tarda i nit.

Els motius de la seva convocatòria són:

• La defensa dels llocs de treball ferroviaris.

• La imminent liberalització del ferrocarril.

• Les supressions de trens de mitja distància.

• El tancament de línies anunciades.

• La fragmentació d’ADIF en dues empreses diferents i RENFE en quatre.

Des de CGT seguim fent crides a la resta d'organitzacions sindicals per tal d'unir esforços en contra de les intencions del govern, que pretén donar a mans privades unes empreses que els ciutadans hem pagat amb els nostres impostos.

Sector Federal Ferroviari de la CGT

http://www.sff-cgt.org

https://twitter.com/sffcgt

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció