CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Correos: Concentració amb tall de trànsit a Barcelona, divendres 21 de desembre a les 9h del matí

Dijous, 20 desembre, 2012

CGT-CORREOS CONCENTRACIÓ AMB TALL DE TRÀNSIT
DIVENDRES 21 A LES 9 HORES DEL MATÍ

DAVANT L'OFICINA PRINCIPAL DE CORREUS DE PLAÇA ANTONIO LOPEZ / VIA LAIETANA

També es realitzaran concentracions simultànies a tots els centres de repartiment de Correus de la ciutat de Barcelona a les 9 del matí, per denunciar la reducció de plantilla que afectés 300 dels aproximadament 1.200 carters de repartiment a peu que hi ha actualment a la ciutat de Barcelona, ​​per a finals del 2013. També estem contra les mobilitats indiscriminades fruit de la reestructuració que planeja Correus, per tal d'estalviar en contractacions temporals.

Considerem que aquestes mesures produiran un deteriorament important en la qualitat del repartiment de la correspondència, igual que s'estan produint en altres sectors com la sanitat o l'ensenyament.

També denunciem el càstig econòmic que estem patint ja que hem vist reduït el nostre poder adquisitiu en un 20% en els últims 3 anys.

Un cop més ens trobem que el deute generat pels poderosos l'hem d'assumir amb la renúncia a la prestació d'un servei públic de qualitat i amb l'augment de la precarietat dels treballadors que el presten.
Les coses han de canviar. Les hem de canviar.

Més informació:

CGT-CORREUS BARCELONA: ALEJANDRO BAGAN - 697 781 963

CGT-CORREUS BARCELONA: IÑAKI ALONSO - 654 703 128

CGT-PREMSA BARCELONA: CARLOS NAVARRO: 649 83 94 90

EMAIL: cgtcorreos@cgtbarcelona.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció