CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Correus Barcelona: Aquest any, els carters portem carbó a Correus!

Dilluns, 7 gener, 2013

Imatges de CGT-Correos Barcelona en el que es mostra com es va dur carbó a Correos, a més de repartir propaganda per a donar a conèixer la situació existent a l'empresa.

contra la precarietat correu public i de qualitat

reis mags porten carbo a correus bcn

AQUEST ANY, ELS CARTERS PORTEM CARBÓ A CORREUS!

El dissabte 5 de gener a les 12 hores es plantava una carpa a la plaça de l'Àngel / Via Laietana, on un "rei mag" i alguns "patges" informaven de la situació dels treballadors de Correus.

Posteriorment a les 13:30h, es desplaçaven des de Plaça de l'Àngel, fent una cercavila fins l'Oficina Principal de Correus. (Via Laietana / Plaça Antonio López)

Els treballadors de correus, els carters i carteres de Barcelona, ​​estem en perill. Com en tot el sector públic, Correus pretén imposar la precarietat als seus treballadors. Un terç de la plantilla desapareixerà aquest any. El mètode? Molt fàcil: quan calgui cobrir una vacant, en lloc de contractar personal, l'empresa mourà a la plantilla fixa per fer-ho. D'aquesta manera, Correus mata dos ocells d'un tret: NI CONTRACTA, NI GARANTEIX L'ESTABILITAT AL LLOC DE TREBALL ALS FIXOS.

- QUI GUANYA AMB AQUESTA SITUACIÓ?: CORREOS, que s'estalviarà centenars de contractes a l'any i eliminarà altres tantes places fixes.

- QUI PERD?: Evidentment, els treballadors, tant fixos com contractats eventuals. Però també l'usuari, que rebrà cada vegada un pitjor servei públic, ja que aquest, es garanteix mitjançant la continuïtat dels treballadors i treballadores en les mateixes zones de repartiment. L'aplicació de la mobilitat sempre suposa una pèrdua de la qualitat en el servei.

* ÉS LA MATEIXA HISTÒRIA DE SEMPRE: Amb l'excusa de la crisi (una crisi que ells han provocat), ens treuen drets i serveis públics. I mentrestant, cada dia tots ens fem una mica més pobres i amb menys drets.

PER LA DEFENSA DEL CORREU PÚBLIC I ELS DRETS SOCIALS

Més informació:

Elisenda Pardo Grau. CGT-Correus Barcelona: 629 50 33 48

Rubén Páez Pérez . CGT-Correus Barcelona: 671 60 97 65

Carlos Navarro. CGT-Premsa Barcelona: 649 83 94 90

E-MAIL: cgtcorreos@cgtbarcelona.org

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció