CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Correus denuncia la precarietat que comporta l’enviament de la propaganda electoral per falta de contractació

Dimarts, 19 maig, 2015

REPARTIMENT DE PROPAGANDA ELECTORAL = EXPLOTACIÓ I PRECARIETAT

Des de la Secció Sindical de CGT Correus informem que els treballadors de la Societat Anònima Estatal Correus i Telègrafs portem més d'una setmana immersos en la precarietat que comporta el repartiment dels enviaments de propaganda electoral de les pròximes eleccions municipals.

Aquest fet es repeteix cada vegada que se celebra un procés electoral; a l'al·luvió de correspondència i a l'estret marge de temps per a tramitar els més de 15 milions d'enviaments a Catalunya, només 11 dies efectius de repartiment dintre de la campanya, se suma el fet que Correus es nega a augmentar la contractació per a prestar aquest servei públic.

CGT fa una denúncia pública d'aquests fets als diferents partits polítics, aquells que prometen l'augment d'ocupació i la millora de les condicions laborals, però que miren cap a un altre costat quan darrere dels seus enviaments no hi ha més que precarietat pagada amb diners públics a una empresa pública, ja que dites partides gaudeixen d'una important subvenció per a sufragar la major part del cost dels seus enviaments.

Els usuaris del servei públic de Correus també es veuen directament afectats ja que com se'ns va comunicar per part de l'empresa, si fos necessari donarien prioritat als enviaments de propaganda electoral per sobre de la resta de correspondència.

CGT seguirà denunciant aquests fets davant l'opinió pública en aquest procés electoral i en els següents, fins a aconseguir que es realitzi la contractació necessària per a mantenir un servei de Correus públic i de qualitat per a tots els ciutadans.

ENTRE TOTES, POSEM FI A LA PRECARIETAT!

Barcelona, 19 de Maig del 2015.

Secció Sindical CGT Correus Barcelona