CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT crida a guanyar la Vaga General del 29M per sobre de les amenaces del govern i la patronal

Dimarts, 27 març, 2012

El sindicat CGT ha presentat la seva pròpia convocatòria de Vaga per al proper 29 de març contra la Reforma Laboral i el Pacte Social i els objectius bàsics següents:

1.- La retirada de les polítiques, lleis i actuacions del capital que fomenten l'atur, la retallada dels drets socials i individuals, la precarietat i l'explotació de la classe treballadora i que impedeixen un repartiment just del treball, la riquesa i el benestar.

2.- Un rebuig radical de la política econòmica desenvolupada per l'Estat.

3.- Exigir l'aplicació immediata de mesures concretes que acabin amb l'atur, la precarietat, la temporalitat i sinistralitat laboral.

La CGT considera inacceptable la nova Reforma Laboral i el pla d'ajust per reduir el dèficit que el govern de Mariano Rajoy està imposant a les persones treballadores i classes populars. Suposen un atac frontal contra els drets laborals i socials de tota la població, per la qual cosa, els i les treballadores sobre la base de la nostra dignitat i en defensa de la justícia social, anem a defensar els nostres interessos mitjançant l'exercici del dret a la vaga.

L'èxit de la vaga ha d'utilitzar-se per exigir la derogació total de la Reforma Laboral, no per a la seva negociació, així com també per impedir les retallades socials que atempten directament contra els drets de la majoria. Al mateix temps implica establir les bases per a l'exigència d'un nou model social i productiu. Per tant, per a CGT, el 29 de març és el punt de partida d'una mobilització continuada que inevitablement comportarà noves lluites i la convocatòria d'una altra Vaga General.

Així mateix, CGT rebutja l'actitud, declaracions, decisions amenaçadores, repressores, intimidatòries… que s'estan plantejant des del govern i la patronal per desmobilitzar als i les treballadores, a la societat que recolza aquesta vaga general.

Finalment, CGT denuncia la discriminació patida enfront del sindicalisme institucional al no haver estat citada, a nivell estatal, per assistir a les reunions sobre els serveis mínims per al dia de la Vaga General. En conseqüència, CGT no reconeix, ni assumeix, ni se sent vinculada amb els serveis mínims pactats per altres organitzacions sindicals pel 29 de març.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció