CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT crida a participar en el 15-O: “Surt al carrer. Crea un altre món”

Dimecres, 12 octubre, 2011

CGT DÓNA SUPORT I CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EN LA MOBILITZACIÓ INTERNACIONAL DEL 15 D'OCTUBRE.

La Confederació General del Treball (CGT) immersa en la defensa de les persones treballadores i altres sectors populars, participa en conflictes laborals i socials en les empreses, els serveis públics i al carrer, dóna suport i crida a la participació en l'esdeveniment: 15 - O. Mobilització internacional «Units per un canvi global».


CGT s'uneix a les organitzacions sindicals, socials, moviments ciutadans, persones treballadores, ciutadania del món que a través de més de 300 convocatòries en 45 països estan cridades el proper 15 d'octubre a prendre els carrers i les places. Des Amèrica a Àsia, des d'Àfrica a Europa, les persones faran sentir la seva veu per reclamar una garantia efectiva dels seus drets i exigir un canvi global de sistema social.

Els poders econòmics i polítics establerts actuen en benefici d'uns pocs, desoint la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que les persones han de pagar. Aquests pocs es volen repartir el de totes i tots. No només els diners, sinó també els drets i el patrimoni públic, acumulats i aconseguits gràcies a l'esforç i anys de lluita de generacions anteriors.

La Confederació General del Treball reitera la seva crida a la mobilització internacional del pròxim 15 d'octubre a demanda d'una lluita global unitària. CGT anima a la lluita dels pobles en defensa de la justícia social i la llibertat, per un món alternatiu al capitalista. Surt al carrer. Crea un altre món.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

Attached documents