CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT crida a participar en el 15-O: “Surt al carrer. Crea un altre món”

Dimecres, 12 octubre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT DÓNA SUPORT I CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EN LA MOBILITZACIÓ INTERNACIONAL DEL 15 D'OCTUBRE.

La Confederació General del Treball (CGT) immersa en la defensa de les persones treballadores i altres sectors populars, participa en conflictes laborals i socials en les empreses, els serveis públics i al carrer, dóna suport i crida a la participació en l'esdeveniment: 15 - O. Mobilització internacional «Units per un canvi global».


CGT s'uneix a les organitzacions sindicals, socials, moviments ciutadans, persones treballadores, ciutadania del món que a través de més de 300 convocatòries en 45 països estan cridades el proper 15 d'octubre a prendre els carrers i les places. Des Amèrica a Àsia, des d'Àfrica a Europa, les persones faran sentir la seva veu per reclamar una garantia efectiva dels seus drets i exigir un canvi global de sistema social.

Els poders econòmics i polítics establerts actuen en benefici d'uns pocs, desoint la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que les persones han de pagar. Aquests pocs es volen repartir el de totes i tots. No només els diners, sinó també els drets i el patrimoni públic, acumulats i aconseguits gràcies a l'esforç i anys de lluita de generacions anteriors.

La Confederació General del Treball reitera la seva crida a la mobilització internacional del pròxim 15 d'octubre a demanda d'una lluita global unitària. CGT anima a la lluita dels pobles en defensa de la justícia social i la llibertat, per un món alternatiu al capitalista. Surt al carrer. Crea un altre món.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció