CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT davant la negociació del conveni de la Sanitat Privada

Dissabte, 17 setembre, 2016

Des de fa uns mesos s'esta negociant el Conveni Col·lectiu de la sanitat privada catalana, la taula negociadora està formada per CCOO, UGT i la patronal.

La patronal amb la seva avarícia insaciable, pretén retallar el nostre ja raquitic conveni col·lectiu amb el vistiplau de les cúpules directives dels sindicats majoritaris
L'última vegada van signar un conveni a la baixa, en contra de les bases i treballadors, a canvi van acordar repartir-se els beneficis dels cursos de formació.

Mentre les treballadores i treballadors generem ingressos milionaris a costa de la suor del nostre front, els voltors de la patronal reparteixen solament les engrunes.
Els nostres drets (salari, dias personals, permisos, …) es redueixen i els seus beneficis es multipliquen.

Anem a seguir consentint ?
Anem a seguir esperant “concessions” que mai arriben ?
Anem a seguir esperant almoines ?

Exigim un conveni nou, equiparable al de la resta de la sanitat catalana. Amb major salari, menor jornada i condicions de treball dignes que permetin desenvolupar la nostra activitat amb qualitat i seguretat.

La CGT no desitja la confrontació, ni perseguim el camí del conflicte, però la patronal i les cúpules sindicals ens aboquen a això davant l'aixecada de camisa als treballadors i treballadores de la sanitat privada .

Des de CGT iniciarem quantes accions estiguin a la nostra mà i lluitarem pel conveni que mereixem.

Us convidem a totes i tots a participar activament.
Ara és el moment. No ens queda gens per perdre i tenim molt per guanyar.

Treballadores i Treballadors afectats pel Conveni Sanitat Privada de Catalunya
Sindicat de Sanitat CGT Barcelona