CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT davant la Vaga General a Grècia

Dimecres, 3 març, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El Comitè Confederal de la Confederació General del Treball (CGT) reunit el 25 de febrer en Plenària Confederal, manifesta el seu suport incondicional a les treballadores i treballadors, i al poble grec en el seu conjunt, per la decidida lluita que estan portant a terme, posada de manifest de manera contundent en la jornada de Vaga General que han protagonitzat.

Veiem la resposta de Vaga General de la classe treballadora grega com l'instrument necessari per a frenar l'envestida del sistema capitalista i la situació de precarietat provocada. Les treballadores i treballadors no podem seguir pagant la crisi que han generat els rics.

Per tant, és inacceptable que aquestes mateixes institucions i estats, que han governat en benefici de les grans empreses i multinacionals pretenguin imposar les seves solucions basades en retallades socials, disminucions de salaris, retards en l'edat de jubilació, etc…

Des de la CGT volem enviar una forta salutació a totes les persones que estan participant a Grècia en les mobilitzacions laborals i socials, i dir-los que estan sent un clar exemple de lluita per a Europa i la resta del món.

Ànim, companyes i companys.

Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció