CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT davant la Vaga General a Grècia

Dimecres, 3 març, 2010

El Comitè Confederal de la Confederació General del Treball (CGT) reunit el 25 de febrer en Plenària Confederal, manifesta el seu suport incondicional a les treballadores i treballadors, i al poble grec en el seu conjunt, per la decidida lluita que estan portant a terme, posada de manifest de manera contundent en la jornada de Vaga General que han protagonitzat.

Veiem la resposta de Vaga General de la classe treballadora grega com l'instrument necessari per a frenar l'envestida del sistema capitalista i la situació de precarietat provocada. Les treballadores i treballadors no podem seguir pagant la crisi que han generat els rics.

Per tant, és inacceptable que aquestes mateixes institucions i estats, que han governat en benefici de les grans empreses i multinacionals pretenguin imposar les seves solucions basades en retallades socials, disminucions de salaris, retards en l'edat de jubilació, etc…

Des de la CGT volem enviar una forta salutació a totes les persones que estan participant a Grècia en les mobilitzacions laborals i socials, i dir-los que estan sent un clar exemple de lluita per a Europa i la resta del món.

Ànim, companyes i companys.

Comitè Confederal de la CGT