CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT demana un increment de les plantilles de Renfe i Adif per tal de garantir-ne la viabilitat

Dimarts, 26 maig, 2015

SÓN URGENTS MÉS INGRESSOS EN LES PLANTILLES DE RENFE I ADIF

Des de CGT portem anys lluitant contra el desmantellament progressiu que, des de les Direccions de les Empreses i el Ministeri de Foment, s'està portant a terme en el Sector Ferroviari. Desmantellament propiciat per una política de contínues externalitzacions de les càrregues de treball, subcontractant serveis i afavorint així a empreses “amigues”, portant a terme acomiadaments col·lectius amb taxes de reposició ridícules, el que ens ha dut a una situació insostenible, davant la falta alarmant de personal en totes les àrees i col·lectius, i la precarització de l'ocupació i de les condicions laborals, una cosa que per desgràcia és el patró que segueixen totes les Direccions de les empreses.

Existeixen suficients exemples per a pensar que les autèntiques intencions del Ministeri són les de posar en mans privades tot el que sigui rendible en el Sector Ferroviari i abandonar la resta: Viatgers, Terminals de mercaderies, falta de garanties per a EE.VV., degradació i pèrdua de llocs de treball en Circulació, Infraestructura, Administració i Gestió I RAM, Fabricació i Manteniment.

Des de CGT demanem un pla de recursos humans que doni viabilitat i continuïtat a les diferents empreses del Sector Ferroviari, realitzant les contractacions necessàries a Renfe i Adif, per a poder així garantir la viabilitat i el futur de les mateixes.

Amb aquestes premisses, CGT, el 13 de maig va plantejar una Comissió de Conflictes a Renfe i el 19 de maig a Adif una altra exigint un augment de la plantilla. En el Ple de Seccions Sindicals que celebrarem el dia 26 de maig, des de CGT proposarem un calendari de mobilitzacions perquè ingressin el nombre suficient de treballadors/es que necessiten les empreses ferroviàries.

CGT SEGUIRÀ APOSTANT PER LA VIABILITAT DE LES EMPRESES DEL SECTOR FERROVIARI I PER L'INCREMENT DE L'OCUPACIÓ I LA SEVA QUALITAT.

NO PODEM PERMETRE QUE SEGUEIXIN ESPOLIANT EL NOSTRE FERROCARRIL.

TRENCA AMB ELS QUE SEMPRE T'HAN TRAÏT!
LLUITA PEL FERROCARRIL I PELS TEUS DRETS!

Sector Federal Ferroviari de la CGT (SFF-CGT)
http://www.sff-cgt.org