CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denúncia el tancament de llits a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Dijous, 27 agost, 2015

El Sindicat de Sanitat de CGT Tarragona denuncia el tancament de llits a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Entre 2015 i 2015 s'han perdut 4 llits per sempre: de 217 s’ha passat a 213, i d’aquests durant l’estiu se n’han tancat 62 (gairebé un 30%), per tant n’han quedat 151 d’operatius. Aquesta situació ha provocat col·lapses a urgències amb bastanta freqüència, i que pacients es deriven a la clínica Terres de l’Ebre o al complex sanitari de la Santa Creu.

Per un altra banda també denunciem els ratios de personal, que disminueix a les plantes els dies festius  i els caps de setmana. Entenem que els pacients ingressats tenen les mateixes necessitats els 365 dies de l'any; per això durant aquests dies, uns 125 l’any (un 34% dels dies) els ingressats no tenen la mateixa qualitat assistencial que els dies feiners.

Tot aquestos fets no són casuals si no que és la voluntat del Cap Salut de seguir les pautes marcades perla Conselleria, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, d'esfonsar la sanitat pública per derivar pacients a altres centres, alguns vinculats a Sagessa (tots sabem  les implicacions judicials de l'esmentat grup). Per això, demanen:
- l’obertura immediata de tots ells llits tancats
- que els caps de setmana i festius els ratios de personal siguin els mateixos que els dies feiners
- que els pacients tinguin la qualitat assistencial que es mereixen
- que es deixen de derivar pacients a centres privats

Sindicat Sanitat CGT Tarragona

Més informació:

- TWITTER CGT HOSPITAL PIUS DE VALLS

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció