CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denúncia els darrers 11 acomiadaments a PROSEAT a Santpedor i la persecució sindical a delegades

Dijous, 14 maig, 2015

CGT denuncia els darrers 11 acomiadaments a Proseat i la persecució sindical

CGT DENUNCIA ELS DARRERS 11 ACOMIADAMENTS A PROSEAT

Des de CGT a PROSEAT a Santpedor denuncien els darrers 11 acomiadaments que porta realitzant d’una forma constant des de fa 2 mesos l’empresa PROSEAT FOAM Manufacturing, S.L.U.
Des de CGT recordar que no permetem acomiadaments, quan actualment hi ha al voltant d´unes 50 persones treballant per ETT´s, quan són feines constants i que substitueixen treballadors en plantilla per treball temporal de forma regular, i des de CGT ho estem estudiants a nivell legal.

PÈRDUA DE PODER ADQUISITIU AL PRORRATEJAR LES PRIMES EN LES DIFERENTS PAGUES

L’empresa ha prorratejat les pagues de beneficis, de Nadal i d’estiu a PROSEAT, per amagar la pèrdua de poder adquisitiu real de 600 euros.
Tot el tema de primes més les pagues es va entendre que era un acord temporal per a un any, per posteriorment per valorar-ho. Al cap d’un any, davant el malestar de la plantilla en relació a les primes i la pèrdua de poder adquisitiu, no es va firmar per part del comitè l’acord temporal i es va reclamar tornar a la prima anterior, i la resposta de l’empresa a dia d’avui és negativa, i per tant consolidant l’acumulació de pèrdua de poder adquisitiu de forma continuada.

PERSECUCIÓ SINDICAL A CGT AL NO VOLER ACCEPTAR LES MESURES DE L´EMPRESA

A tall d’exemple de la persecució sindical en l’exercici de funcions, el passat 15 de gener es va citar a tot el comitè de PROSEAT al Tribunal Laboral de Catalunya a Barcelona per temes de canvis d’horaris per avançament d’horari de torn al magatzem de PROSEAT, i assistint CGT , així com la resta del comitè, i l’empresa, aquesta a diferència de la resta del comitè, a dia d’avui es nega a pagar les hores de representació sindical, el que suposa una clara vulneració de drets sindicals. La resposta de l´empresa fou a una de les delegades de CGT al reclamar papers de justificant i actes en net “que perquè les volíem, que tramàvem, que no us assenteu a negociar amb Ramon(cap de producció) “, en referència al conflictes de les primes.

SECCIÓ SINDICAL CGT PROSEAT

Més informació:

- TWITTER CGT PROSEAT

Proposta provisional imposada per l´empresa PROSEAT sobre primes a treballadores de Santpedor:
proposta imposició patronal a PROSEAT sobre primes