CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denuncia la recol·locació de l’exregidor barceloní Francesc Narváez a l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb sobresou

Dimarts, 22 novembre, 2011

Denuncien la recol·locació de Narváez amb sobresou

Polèmica sindical a l'àrea metropolitana per la contractació de l'exregidor barceloní

19/11/11 El Punt Avui - Barcelona - F. Espiga

En un context econòmic en què cada moviment de les administracions és analitzat amb lupa, la política de contractacions de la nova àrea metropolitana de Barcelona està provocant un viu debat intern. Després de denunciar que la partida de sous d'alts càrrecs de la institució s'ha incrementat en més 320.000 euros en pocs mesos, el sindicat CGT –majoritari a l'ens– ha posat ara el crit al cel pel recent fitxatge de l'exregidor barceloní del PSC Francesc Narváez.

Els antecedents d'aquesta controvèrsia es remunten just després de les eleccions municipals, quan l'històric edil es va reincorporar a l'antiga plaça de funcionari que havia ocupat a l'Ajuntament de Barcelona amb la categoria de C2, i que equivaldria a la d'un auxiliar administratiu. El mes d'octubre d'enguany, però, l'àrea metropolitana va formalitzar-ne la contractació a través d'una comissió de serveis, amb un escalafó laboral, però més elevat que el que tenia fins aleshores (C1 22).

La CGT sosté que Narváez no ha passat cap de les proves necessàries per aspirar a aquest increment de categoria –cal recordar que estem parlant de funcionariat públic–, i que li suposarà una puja de sou de més de 820 euros mensuals. El sindicat, a més, també denuncia que en el seu expedient no s'especifica ni el càrrec que ostentarà ni la feina que farà. Fonts de l'àrea tampoc ho han volgut explicitar, ni tampoc els motius pels quals se l'ha pujat de nivell laboral. Així mateix, i tot i els intents d'aquest diari, no ha estat possible contactar amb el mateix Narváez.

* Article publicat al diari El Punt Avui

www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/477129-denuncien-la-recolmlocacio-de-narvaez-amb-sobresou.html