CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denuncia la temporalitat del reforç de personal de Correus a Sant Cugat

Divendres, 9 març, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT denuncia la temporalitat dels contractes de la nova plantilla de Correus a Sant Cugat com a solució provisional als problemes del servei. El sindicat ha fet arribar les seves queixes al Síndic de Greuges i al ministeri de Foment. Tot i això, la CGT considera que el principal problema del servei postal és la mala gestió.

Julián Cuevas
El que fa falta és que estabilitzin la plantilla. Per afrontar-ho bé es necessitaria no només contractar-los quan hi ha caos.  ESCOLTA-HO

En els últims mesos, la plantilla de Correus a Sant Cugat ha augmentat en 22 persones més, fet que ha permès millores en el servei. Tot i això, el secretari d'acció sindical de la CGT a Correus, Julián Cuevas, denuncia que es tracta d'una solució temporal que no garanteix l'estabilització de la plantilla.

Tot i això, la CGT valora positivament les millores introduïdes a Correus Sant Cugat, ja que actualment el servei no presenta acumulació de cartes i paquets.


Julián Cuevas
Vaig estar a la carteria i és el primer cop que puc dir que la acumulació no existeix.  ESCOLTA-HO

Segons la CGT, aquesta millora ha estat possible gràcies a l'augment dels contractats, tot i que un 30% de la plantilla és temporal.
  Ràdio Sant Cugat - anna gonzalez

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció