CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denuncia la temporalitat del reforç de personal de Correus a Sant Cugat

Divendres, 9 març, 2007

La CGT denuncia la temporalitat dels contractes de la nova plantilla de Correus a Sant Cugat com a solució provisional als problemes del servei. El sindicat ha fet arribar les seves queixes al Síndic de Greuges i al ministeri de Foment. Tot i això, la CGT considera que el principal problema del servei postal és la mala gestió.

Julián Cuevas
El que fa falta és que estabilitzin la plantilla. Per afrontar-ho bé es necessitaria no només contractar-los quan hi ha caos.  ESCOLTA-HO

En els últims mesos, la plantilla de Correus a Sant Cugat ha augmentat en 22 persones més, fet que ha permès millores en el servei. Tot i això, el secretari d'acció sindical de la CGT a Correus, Julián Cuevas, denuncia que es tracta d'una solució temporal que no garanteix l'estabilització de la plantilla.

Tot i això, la CGT valora positivament les millores introduïdes a Correus Sant Cugat, ja que actualment el servei no presenta acumulació de cartes i paquets.


Julián Cuevas
Vaig estar a la carteria i és el primer cop que puc dir que la acumulació no existeix.  ESCOLTA-HO

Segons la CGT, aquesta millora ha estat possible gràcies a l'augment dels contractats, tot i que un 30% de la plantilla és temporal.
  Ràdio Sant Cugat - anna gonzalez