CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denuncia les manipulacions informatives de Renfe i ratifica el seguiment del 100% de la vaga a l’AVE

Dilluns, 1 octubre, 2007

El seguiment de la vaga del personal de l'AVE convocada per CGT, i a molt a pesar de RENFE i la seva Direcció d'Alta Velocitat-Llarga distància, està sent d'un 100% dels treballadors. Encara que com en el dia d'ahir va intentar per tots els mitjans confondre, àdhuc més si cap, als usuaris i als mitjans de comunicació, amb unes dades totalment falses, tot i que les reclamacions, supressions de trens i retards van demostrar que segueixen sense saber gestionar un conflicte que els està venint gran.

Després de la vaga d'avui 30 de setembre de 2007, de 0.00 hores a 24, CGT manté les aturades indefinides a partir del matí del dia 1 d'octubre amb el següent horari: des de les 1.00 fins a les 4.00, des de les 6.30 a les 9.30 i de les 18.30 fins a les 21.30.

És la incapacitat per a donar sortida al conflicte que la Direcció general de Serveis d'Alta Velocitat - Llarga Distància de RENFE a causa dels seus pactes amb el sindicat dels maquinistes SEMAF, el que ha fet que s'origini un conflicte que pot fer perillar les tan publicitadas inauguracions per al mes de desembre de les noves línies AVE.

CGT, segueix oberta a la negociació amb RENFE i arribar a un bon acord en el qual s'asseguri, una major seguretat, formació i la defensa d'igualtat d'oportunitats per a tots, una promoció professional segons estipula la Normativa i el Conveni Col·lectiu, entre els treballadors que són, al cap i a la fi, els quals han de decidir i no alguns dirigents sindicals menjant amb l'empresa.

SFF-CGT

Diumenge 30 de setembre de 2007.