CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT denunciem que l’augment de jornada i la mala gestió provocaran acomiadaments a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona

Dimecres, 30 octubre, 2013

La Secció Sindical de CGT denunciem que l'augment d'hores de treball que ha patit la plantilla de l'Hospital Santa Tecla suposarà la pèrdua de llocs de treball. Així mateix també volem denunciar les maneres que s'han utilitzat des de la Direcció de l'empresa no són les adequades, sense informar al Comitè d'empresa i amedrentant i pressionant a les treballadores i treballadors individualment.

El passat 28 d'Octubre al matí va tenir lloc una reunió entre les supervisores del Centre Hospitalari i la Direcció del mateix on és va informar a les supervisores que havien de comunicar a les treballadores i treballadors dels seus serveis que, arrel de la modificació substancial de les condicions de treball patida per la plantilla de l'Hospital el passat 20 d'agost, havien de tornar hores a l'empresa. Aquesta reunió es va efectuar sense coneixement per part del Comitè d'empresa.

Posteriorment, les supervisores van anar notificant (i encara ho segueixen fent ) individualment, i en molts casos via telefònica, del nombre d'hores que "deu" cada treballador/a i de quina manera poden tornar aquestes hores abans del 31 de Desembre del 2013 (dia de Nadal, dies personals, cobrir vacants, etc.). Si no es tornen aquestes hores amenacen que seran recuperades de la nòmina.

A més, amb aquests augments d'hores pel que queda de 2013 i pel 2014 suposarà la pèrdua de llocs de treball.

Des de la Secció Sindical de CGT volem denunciar la pèrdua de llocs de treball que l'empresa permet degut a l'augment d'hores i l'actuació de la Direcció de l'Hospital atemorint a les treballadores i treballadors sense notificar ni informar al comitè d'empresa.

També volem denunciar les males formes a l'hora de comunicar a les treballadores i treballadors les hores a retornar, ja que s'ha efectuat individualment, amb ells/es indefensos, per via oral, sense escrit que ho especifiqui, sense informar als representants dels treballadors i causant malestar i neguit a la plantilla.

Per aquests motius, aquesta Secció Sindical ha interposat la corresponent denúncia davant d’Inspecció de treball.

Secció Sindical CGT Hospital Santa Tecla de Tarragona

30 d'octubre de 2013

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció