CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT desconvoca els 3 primers dies de vaga a l’AVE

Dissabte, 8 desembre, 2007

El 7 de desembre de 2007, la CGT ha acordat desconvocar els tres primers dies (diumenge 9, dilluns 10 i dimarts 11) de la vaga indefinida que té convocada en l'AVE per als MM.II. Maquinistes Caps de Tren. Això ha estat motivat per la iniciativa que el propi president de RENFE Operadora D. José Salgueiro Carmona, ha engegat al convocar-nos a una reunió per al dia 11 de desembre a les 18 hores, amb la finalitat d'intentar solucionar el conflicte de forma dialogada.


CGT, com prova de bona fe i clara voluntat negociadora, realitza aquest nou gest amb la finalitat de possibilitar una solució raonable al conflicte, rebaixant la tensió i facilitant el dialogo. Els MM.II. Maquinistes Caps de Tren de l'AVE, estan sent vexats professionalment per la Direcció Corporativa de RENFE Operadora des de fa mesos, el que constituïx una greu irresponsabilitat i temeritat per la seva banda, donada la importància que aquest col·lectiu té en el desenvolupament de l'Alta Velocitat, així com en les inauguracions dels nous corredors i en les proves tècniques que són necessàries per a garantir la seva seguretat.

Confiem que aquesta nova oportunitat per a la negociació aporti una solució definitiva al conflicte, doncs es van esgotant les possibilitats i la paciència d'aquest col·lectiu, davant les contínues agressions i incompliments de l'empresa, amb el perill que això suposa per a la inauguració dels nous corredors AVE en les dates previstes pel govern, atès que en aquestes dates hi ha vagues convocades de 24 hores.

SFF-CGT