CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT desconvoca la vaga del 30 de desembre a Adif i Renfe i convoca aturades a les estacions d’Adif els dies 1 i 2 de gener

Divendres, 30 desembre, 2011

Després de que la tarda del 29 de desembre la ministra de Foment, Sra Ana Pastor, es posést en contacte amb el secretari general del sector ferroviari de CGT, per expressar la seva sintonia amb els nostres plantejaments que van donar lloc a la convocatòria de vaga per Renfe i Adif, i que aquestes converses mantingudes donéssin lloc al compromís per part d'aquest Ministeri a mantenir una reunió amb CGT, al més alt nivell, per aprofundir i solucionar aquest conflicte que tant preocupa als ferroviaris.

Després de valorar també les dates en què estem, per intentar minimitzar, en la mesura del possible, els trastorns que s'hagin pogut ocasionar als usuaris, des del SFF-CGT hem acordat posposar aquesta aquesta convocatòria de vaga.

SFF-CGT


CGT torna a convocar aturades per a estacions ADIF (1-2 de gener)

A ESTACIONS SEGUIM APOSTANT PER LA MOBILITZACIÓ FINS QUE ENS DONIN SOLUCIONS

CGT convoca aturades a estacions ADIF des de les 05:00 h. de l'1 de gener fins les 00:45 h. del dia 2.

Amb una important participació en les mobilitzacions convocades el passat 25 de desembre, hem iniciat de nou les mobilitzacions, comptabilitzant una participació en el canal de venda, informació i atenció al client segons torns: d'un 100% a Alacant, Àvila, Castelló, Osca, Salamanca, Valladolid, entre un 90% i 70% Astúries, Barcelona Sants, Màlaga, València, Bilbao ..., fins un 60% a Sevilla, un 50% a Reus, Múrcia, ... i participacions significatives en Corunya, Lleó, Madrid, Saragossa, ...

Tots lamentem des d'un primer moment, fa ja diversos anys, haver d'arribar a les mesures més extremes com són convocar vagues per fer valer els nostres problemes i buscar solucions. Seguim sense comprendre com la direcció i la resta de la representació sindical miren cap a un altre costat, sabent que hi ha un conflicte sense resoldre amb els treballadors d'estacions d'Adif, i que lluny de solucionar-se, endevinem un gradual agreujament amb les licitacions de tasques pròpies dels treballadors d'estacions, amenaces de transvasament del nostre treball, disminució de plantilles, caiguda d'ingressos en taquilles i inseguretat del nostre futur laboral.

No enganyem a ningú dient que anem a persistir en el conflicte fins que l'empresa no obri camins i vies de negociació que vagin més enllà del de sempre, allò de "no hi ha ni un euro" (sobretot si tenim en compte els 144,5 milions d'euros de beneficis d'ADIF en el present exercici, sent el tercer any consecutiu amb beneficis) i que "qualsevol reivindicació s'ha de resoldre en el conveni". La negociació real no es produeix i seguim sense aspecte d'arribar a un acord, a tot i que contínuament els estem oferint alternatives que són sistemàticament ignorades. Per tant mantindrem el conflicte i intentarem integrar totes les forces vulguin sumar-se i buscar tota la ressonància que puguem.

El proper dia 1 de gener estem de nou convocats de les 05:00 h. fins a les 00:45 h. del dia 2, no oblidem les nostres reivindicacions: garantia d'ocupació sense mobilitats geogràfiques i funcionals forçoses, menyscapte de diners, modificació del sistema de primes, reconeixement de treballar en torns, dissabtes i festius, paralització de externalitzacions, etc .

SFF-CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció