CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT desconvoca les vagues previstes en ADIF, els dies 21 i 28 de desembre, i les vagues indefinides en estacions de viatgers

Divendres, 21 desembre, 2007

El dia 20 CGT ha desconvocat les vagues previstes per als dies 21 i 28 de desembre i les vagues indefinides en Estacions de Viatgers, a l'arribar a la signatura d'un Preacord de Conveni Col·lectiu per al personal de ADIF.

El 19 de desembre, juntament amb CCOO, UGT i SF, el SFF-CGT ha signat el preacord del I Conveni Col·lectiu d'ADIF, amb una vigència de dos anys 2007-2008 i la possibilitat de prorroga en funció que s'arribin a acords en la Classificació de Categories. L'abast del preacord s'haurà de ratificar en la comissió negociadora del Conveni.


Aquest preacord té un abast significatiu d'acord amb les pretensions consensuades amb el CGE en relació a la pujada salarial. També es reflecteixen gran part de les reivindicacions dels treballadors. Per aquest motiu el Ple de Seccions Sindicals de CGT i després de valorar positivament el projecte de Preacord, va decidir desconvocar les vagues previstes per als dies 21 i 28 i suspendre les mobilitzacions d'Estacions.

CGT, estarà vigilant com és la seva obligació al compliment del preacord, no dubtant a exigir l'estricte compliment de les matèries a tractar i dels terminis marcats.

Sindicat Federal Ferroviari de la CGT (SFF-CGT)