CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT desconvoca totes les vagues previstes a l’AVE

Dimecres, 12 desembre, 2007

El dimarts 11 de desembre, a les 21 hores i en Assemblea, CGT ha desconvocat totes les aturades previstes a l'AVE després de l'acord al que s'ha arribat en la reunió mantinguda entre el President de RENFE Operadora i CGT. La reunió que va transcorrer d'una manera distesa i conciliadora entre el President de RENFE Operadora, Sr. Salgueiro i CGT, aquesta bona sintonia ha propiciat un nou acord que satisfà les demandes de CGT i els MM.II. Maquinistes Caps de Tren AVE que ha estat confirmat i aprovat en Assemblea, acabant en la desconvocatoria de totes les aturades parcials indefinides i les vagues de 24 hores dels dies 21, 22 i 23 de desembre.


Alguns punts d'aquest acord són:

- Continuar i garantir la formació de tots i cadascun dels MM.II Maquinistes AVE Cap de Tren, per als nous vehicles AVE.

- Garantir el foment en la promoció professional del col·lectiu de MM.II Maquinistes AVE Cap de Tren.

- Evitar el greuge comparatiu en la conducció de trens AVE en les diferents categories.

- Garantir la professionalitat del col·lectiu de MM.II. AVE Caps de Tren.

Aquest acord és la solució final del conflicte a l'AVE i confiem una vegada més, en la responsabilitat de l'a Direcció de l'empresa per al seu compliment. CGT, ha demostrat que les acusacions mal intencionades no afecten aquest sindicat, que és garant dels acord signats complint i fent complir allò al que es compromet.

SFF-CGT