CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT dona suport a la vaga d’examinadors de tràfic

Dimecres, 13 setembre, 2017

Davant la convocatòria de vaga del mes de setembre durant tots els dilluns, dimarts i dimecres, per part del col·lectiu d'examinadors de la DGT, continuació de la vaga realitzada durant els passats mesos de juny i juliol, des de la Secció Sindicat estatal de CGT a la DGT, fem les següents consideracions:

- El motiu principal de la vaga és l'incompliment dels acords aconseguits per a desconvocar l'anterior vaga d'examinadors del 29 d'octubre de 2015.

- Les reivindicacions, que es remunten a l'any 2008, han estat reconegudes com a justes i raonables en seu parlamentària tant per part del Ministeri d'Interior com pel propi Director General de Tràfic, els quals, malgrat això, ara es mostren inflexibles per a complir allò acordat.

- Aquestes reivindicacions no són altres que disfrutar d'unes condicions dignes i segures per al desenvolupament de les funcions, disposar d'una plantilla suficient per tal d'atendre eficaçment a la ciutadania, així com tenir unes retribucions dignes (demandes extensibles a la resta de l'Administració General de l'Estat).

- La continuïtat del conflicte, doncs, és fruit de la intransigència, la sense raó i prepotència del Ministre de l'Interior Juan Ignacio Zoido, així com de la nefasta gestió del seu acòlit Gregorio Serrano López, inca`paços ambdós d'oferir cap solució (més enllà de la possibilitat de que els llocs siguin ofertats i portats per militars).

- Així doncs, des de la CGT volem manifestar el nostre suport, compromís i solidaritat amb la lluita i mobilitzacions realitzades pel col·lectiu d'examinadors.

La lluita és l'únic camí!

Sindicat Federal de l'Administració General de l'Estat CGT-CAT
Secció Sindical Estatal CGT DGT

djobaqzxuaa-l3f.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció