CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT dona suport a la vaga d’examinadors de tràfic

Dimecres, 13 setembre, 2017
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Davant la convocatòria de vaga del mes de setembre durant tots els dilluns, dimarts i dimecres, per part del col·lectiu d'examinadors de la DGT, continuació de la vaga realitzada durant els passats mesos de juny i juliol, des de la Secció Sindicat estatal de CGT a la DGT, fem les següents consideracions:

- El motiu principal de la vaga és l'incompliment dels acords aconseguits per a desconvocar l'anterior vaga d'examinadors del 29 d'octubre de 2015.

- Les reivindicacions, que es remunten a l'any 2008, han estat reconegudes com a justes i raonables en seu parlamentària tant per part del Ministeri d'Interior com pel propi Director General de Tràfic, els quals, malgrat això, ara es mostren inflexibles per a complir allò acordat.

- Aquestes reivindicacions no són altres que disfrutar d'unes condicions dignes i segures per al desenvolupament de les funcions, disposar d'una plantilla suficient per tal d'atendre eficaçment a la ciutadania, així com tenir unes retribucions dignes (demandes extensibles a la resta de l'Administració General de l'Estat).

- La continuïtat del conflicte, doncs, és fruit de la intransigència, la sense raó i prepotència del Ministre de l'Interior Juan Ignacio Zoido, així com de la nefasta gestió del seu acòlit Gregorio Serrano López, inca`paços ambdós d'oferir cap solució (més enllà de la possibilitat de que els llocs siguin ofertats i portats per militars).

- Així doncs, des de la CGT volem manifestar el nostre suport, compromís i solidaritat amb la lluita i mobilitzacions realitzades pel col·lectiu d'examinadors.

La lluita és l'únic camí!

Sindicat Federal de l'Administració General de l'Estat CGT-CAT
Secció Sindical Estatal CGT DGT

djobaqzxuaa-l3f.jpg

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print