CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT dóna suport al poble palestí en el seu legítim dret a viure en pau i llibertat

Divendres, 23 setembre, 2011

CGT denuncia la complicitat de la comunitat internacional en el bloqueig a Gaza.

Des de mitjans del segle passat el poble palestí ve patint una agressió constant per part del govern israelià que no reconeix els drets fonamentals de la població Palestina.

CGT en la seva lluita per aconseguir un món en pau basat en la justícia social, la llibertat i la solidaritat entre els pobles, sempre ha condemnat les intervencions militars i ocupacions i hem exigit amb força la retirada dels exèrcits dels territoris ocupats.


Així mateix, CGT vol denunciar públicament la complicitat dels governs internacionals, inclòs l'espanyol, que amb la seva participació activa o els seus silencis, estan donant suport a un bloqueig il.legal que pateixen al voltant d'un milió i mig de persones. De la mateixa manera, denunciar el silenci del govern espanyol mostrat davant l'ordre d'immobilitzar els vaixells de la II Flotilla de la Llibertat "Rumb a Gaza" al port del Pireu (Grècia).

CGT exigeix ​​que es respectin els drets humans fonamentals de tots, sense distincions de gènere, raça, religió, ètnia o nacionalitat.

Donem suport i mostrem la nostra solidaritat amb les mobilitzacions pacífiques a la recerca de llibertats i drets de les persones com recentment hem vist en la societat àrab on ens han donat una gran mostra al món occidental de tot el que la mobilització social pot aconseguir.

CGT creu i aposta per la MOBILITZACIÓ SOCIAL com a motor de canvi de la nostra societat en la nostra lluita per aconseguir un món just i solidari i alça la veu per llançar un missatge alt i clar de suport a la població Palestina reprimida.

CGT dóna suport al poble palestí en el seu legítim dret a viure en pau i llibertat a la seva terra, de forma sobirana, autònoma, independent, sense ocupació militar per part d'Israel, sense bloqueig internacional, exigint el dret a l'autoorganització com a poble ia la autogestió de la seva terra.

Secretaria Relacions Internacionals CGT

23 de setembre de 2011

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció