CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT edita una versió actualitzada de la Guia Jurídica Sindical

Dimarts, 3 maig, 2011

La Confederació General del Treball presenta la Guia Jurídica Sindical, una eina pràctica per a l'actuació de tots i totes les seves delegats / des i militants.

Es tracta d'una nova edició, actualitzada i ampliada, del qual ha estat un dels instruments més pràctics amb els ha comptat la nostra organització per dur a terme la nostra activitat sindical, posant a la nostra disposició una anàlisi exhaustiva de la legislació social i laboral, així com un assessorament permanent en la nostra activitat quotidiana.


La Llei 27/2009 de mesures urgents per a l'ocupació, el Reial decret llei 8 / 2010 de mesures extraordinàries per reduir el dèficit públic, la Reforma Laboral imposada al juny com Reial decret llei 10/2010 i acordada posteriorment en el Congrés com Llei 35/2010, la reforma de les pensions, són totes mesures que aprofiten circumstàncies per donar un nou cop als treballadors, donant un nou impuls a la destrucció de drets socials.

Aquesta esperada obra col.lectiva ha pogut veure la llum gràcies a l'esforç de nombroses persones i, sobretot, del Gabinet Jurídic Confederal, que ha posat el seu esforç i la seva il.lusió en aquesta guia exhaustiva.

Cal expressar a més el reconeixement als ens de CGT que amb el seu suport i aportació han contribuït a la confecció no només d'aquesta Guia, sinó de tots els instruments (Guies, Butlletins, Informes, Anàlisi) ha elaborat el Gabinet Jurídic, i que han permès a més donar un impuls definitiu a la formació, que s'ha convertit en un important suport de l'acció sindical de la Confederació.

Davant qui han claudicat en la lluita contra la injustícia social imposada pel capital, assumint no només el seu discurs, sinó també les seves regles i els seus objectius, la CGT manté la seva voluntat d'impulsar la consecució d'un món més just i amb drets davant la precarietat i l'explotació.

Confiem que aquesta Guia Jurídica Sindical segueixi sent útil a la militància i continuï conformant una eina pràctica en la seva activitat sindical.

Per a comandes posar-se en contacte amb CGT-Comitè Confederal al carrer Sagunto de Madrid, al telèfon 91447 57 69, o bé demaneu-la al vostre sindicat o federació local.

Gabinet Jurídic Confederal de la CGT