CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: El 10 d’agost s’han tornat a realitzar talls de trànsit i concentracions a diversos indrets de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat

Dissabte, 11 agost, 2012

 
Els treballadors de diverses empreses han realitzat talls de trànsit descentralitzats en el matí del divendres 10 d'Agost, a la ciutat de Barcelona i L'Hospitalet.
 

Els talls de trànsit han estat en els llocs i a les següents hores:
 

Al matí s'ha realitzat una Manifestació-Cassolada dels Treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball: a les 10 hores del matí, els treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball han tallat el trànsit a l'alçada del C/Antoni Maria Claret / Bailén i pel carrer Tordera s'han dirigit en manifestació fins al mercat del barri de Gràcia, repartint en el recorregut informació. En aquesta concentració han participat uns 150 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el "decretàs".
 

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 a les 9 hores del matí han tallat el trànsit durant 20 minuts en Paral·lel / Calàbria.

Treballadors de Correus de l'Hospitalet, de 8'50 a 9'10 han tallat el trànsit a Avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores han tallat el trànsit a Gran de Gràcia 118, durant 20 minuts.

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 
 

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits.

Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors i a tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 

L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 

La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans impulsats pels organismes econòmics com el Fons Monetari Internacional, el banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT DE CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREOS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREOS L'HOSPITALET)

DAVID DE VICENTE: 659.005.962 (CORREOS DE GRÀCIA)
 

Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90


divendresnegre10agost2


A L'AGOST, SI ENS RETALLEN, LES PROTESTES NO FAN VACANCES

Barcelona, divendres, 10 d'agost de 2012

Com us hem informat aquest divendres 10 d´agost des de les 10 del matí fins a 2/4 de 11 cap un centenar de treballadors i treballadores del Servei Públic d'Ocupació Estatal de la Direcció Provincial de Barcelona hem sortit del nostre centre de treball al Parc de l'Estació del Nord VESTITS DE NEGRE.

Ens hem manifestat TALLANT EL TRANSIT al Carrer Marina, Avinguda Meridiana i Carrer Almogavers

L'emprenyament contra les retallades continua. Com a treballadors i treballadores del SEPE hem de ressaltar a més que a aixó s'hi ha de sumar les irregularitats en el pagament de prestacions d'atur, que perjudiquen greument a les persones aturades -cap a 200.000!-, mentre s'afanyen a regalar puntualment diners als bancs. Conseqüència directa per a nosaltres: més pressió i més carregues de treball en un servei cada cop més saturat per la pseudo "gestió" dels politicots i tecnòcrates de torn; més desprestigi, més degradació del servei públic... en benefici de quins interessos?

Volen que paguem la crisi la gent d'abaix i no els autèntics responsables: bancs, capital, immobiliàries, polítics corruptes... PROU RETALLADES!

divendresnegre10agost3

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció