CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Ensenyament demana més contundència en les mobilitzacions

Divendres, 9 març, 2012

CGT Ensenyament dóna suport a les mobilitzacions del 13 (assemblees i tancaments) i del 21 de març (concentracions) Però, entenem que tenen sentit en el marc d’un calendari més ample i que gradualment vagi adquirint contundència. No podem estar reiteradament engegant i parant, repetint accions sense anar més enllà.

A la darrera reunió intersindical, CGT Ensenyament va tornar a insistir en la necessitat de plantejar al professorat una proposta de pla de lluita amb accions, manifestacions i vagues. La possibilitat de la convocatòria d’una vaga general per a finals de març ens ha deixat més aturats/ades que no pas animats/ades i engrescats/ades i això no té gaire sentit.

La reforma laboral és molt dura, però també les retallades en els drets i serveis socials, les continuades agressions laborals, la disminució de la capacitat adquisitiva de les classes populars, l’augment dels impostos a les persones amb nòmina, el desviament de diners públics per tapar forats econòmics de les entitats financeres ocasionats per l’especulació o els milions de persones a l’atur i/o en risc d’exclusió social.

La resistència i la mobilització s’ha de fer en tots i cadascun dels sectors agredits, cercant i construint la coordinació i la confluència, però no es pot estar esperant mesos i mesos. La mobilització continuada i amb objectius clars genera confiança, organització, consciència... l’espera i la inacció, mentre una darrera l’altra anem reben agressions, només genera decepció.

Barcelona, 6 de març de 2012

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

Attached documents