CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Ensenyament desconvoca les vagues dels dies 20 i 21 de juny

Divendres, 15 juny, 2012

CGT Ensenyament va fer el preavís de vaga pels dies 20 i 21 de juny davant les darreres mesures de la Conselleria d’Ensenyament que suposaven més reduccions de plantilles (amb les consegüents pèrdues de places definitives, de vacants i de feina per al curs vinent), l’eliminació de la paga de juliol, aquest curs, i la retallada de salaris (entre el 15 i el 50%) el curs vinent, per al personal substitut.

Aquesta nova agressió (la quarta en el que portem d’any) s’ha fet a final de curs i sense cap marge a la negociació. Per a CGT Ensenyament eren motius més que suficients per donar una resposta contundent i vàrem decidir posar al servei del professorat la nostra capacitat legal de convocatòria de vaga i de manifestació.

Hem rebut moltes respostes positives i moltes mostres de suport, però la manca de confluència sindical i les dates que dificultaven un treball en profunditat han impedit que la vaga per a aquest dies tingués el suficient ressò. En assemblea oberta, celebrada ahir, hem decidit la seva desconvocatòria.

Tanmateix CGT Ensenyament anima al professorat a:

- fer assemblees i claustres en els vostres centres per posicionar-se respecte de les mobilitzacions a portar a terme des del primer dia del curs vinent.

- participar activament en la coordinadora interzones i en la Trobada de plataformes en lluita per una educació pública de qualitat del dia 20 de juny

- donar suport i acudir massivament a les mobilitzacions convocades per als propers dies (com la del 21, a les 18:30 h, davant el Col·legi de Llicenciats de Barcelona)

Respecte de les mobilitzacions per a l’inici del curs 2012-13, CGT Ensenyament proposa fer vaga el primer dia de classe i aprovar un calendari de mobilitzacions i vagues continuat i contundent fins al restabliment de les plantilles i la recuperació dels salaris i drets laborals.

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

15 de juny de 2012

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció