CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Ensenyament desconvoca les vagues dels dies 20 i 21 de juny

Divendres, 15 juny, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT Ensenyament va fer el preavís de vaga pels dies 20 i 21 de juny davant les darreres mesures de la Conselleria d’Ensenyament que suposaven més reduccions de plantilles (amb les consegüents pèrdues de places definitives, de vacants i de feina per al curs vinent), l’eliminació de la paga de juliol, aquest curs, i la retallada de salaris (entre el 15 i el 50%) el curs vinent, per al personal substitut.

Aquesta nova agressió (la quarta en el que portem d’any) s’ha fet a final de curs i sense cap marge a la negociació. Per a CGT Ensenyament eren motius més que suficients per donar una resposta contundent i vàrem decidir posar al servei del professorat la nostra capacitat legal de convocatòria de vaga i de manifestació.

Hem rebut moltes respostes positives i moltes mostres de suport, però la manca de confluència sindical i les dates que dificultaven un treball en profunditat han impedit que la vaga per a aquest dies tingués el suficient ressò. En assemblea oberta, celebrada ahir, hem decidit la seva desconvocatòria.

Tanmateix CGT Ensenyament anima al professorat a:

- fer assemblees i claustres en els vostres centres per posicionar-se respecte de les mobilitzacions a portar a terme des del primer dia del curs vinent.

- participar activament en la coordinadora interzones i en la Trobada de plataformes en lluita per una educació pública de qualitat del dia 20 de juny

- donar suport i acudir massivament a les mobilitzacions convocades per als propers dies (com la del 21, a les 18:30 h, davant el Col·legi de Llicenciats de Barcelona)

Respecte de les mobilitzacions per a l’inici del curs 2012-13, CGT Ensenyament proposa fer vaga el primer dia de classe i aprovar un calendari de mobilitzacions i vagues continuat i contundent fins al restabliment de les plantilles i la recuperació dels salaris i drets laborals.

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

15 de juny de 2012

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció