CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Ensenyament valora molt positivament la jornada del 9 de maig

Divendres, 10 maig, 2013

CGT Ensenyament valora molt positivament la jornada del 9 de maig, tant pel seguiment de la vaga entre el professorat i l’alumnat com per l’activa participació i suport d’associacions de mares i pares, moviments de renovació pedagògica, plataformes i assemblees...

Especial rellevància va tenir la manifestació del migdia pel centre de Barcelona, una de les més multitudinàries del món educatiu en anys, que junt amb les de la resta de l’Estat ha portat al govern a postposar portar la LOMCE al Consell de Ministres.

Tanmateix aquesta valoració tan positiva no ens ha de fer oblidar que continuen vigents les amenaces de noves retallades, de l’aprovació de la LOMCE al Congrés dels Diputats i del Decret de Plantilles per part del Departament d’Ensenyament.

Per això, us animem i encoratgem a continuar endavant amb el treball reivindicatiu als centres, a les zones, a les assemblees territorials... per donar continuïtat a les mobilitzacions i a la lluita per un ensenyament públic, lliure, laic i de qualitat.

Barcelona 10 de maig de 2013

Vídeo en directe de la manifestació #9mvagaeducació a Barcelona: