CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT es concentra a les oficines principals de Bancs i Caixes de Barcelona

Dimecres, 9 novembre, 2011

Avui dia 9 de novembre, la Federació de Banca de Catalunya de CGT ha realitzat diversos actes per denunciar la paralització dels Convenis Col·lectius de Banca i d'Estalvi des de fa un any i les pretensions de les dues patronals de reduir fortament els salaris i les condicions socials, mentre que l'única resposta per part dels anomenats sindicats majoritaris és "seguir parlant" en comptes de mobilitzar-se per defensar els drets dels treballadors.

La CGT ha criticat també la utilització d'Expedients de Regulació (ERO) en el sector i el desallotjament massiu de famílies dels seus pisos per part de les entitats financeres, mentre que continua la injecció de capital públic en aquestes empreses i els directius de Bancs i Caixes segueixen cobrant uns sous i unes indemnitzacions totalment fora de tota ètica i lògica.

Uns 70 delegats de CGT s'han concentrat a les seus principals del BBVA, del SCH i del Popular a Barcelona, ​​per fer públiques les seves denúncies.

Igualment s'han concentrat en les oficines de la CAM (intervinguda pel Banc d'Espanya) per exigir el manteniment dels llocs de treball i condicions laborals, i el manteniment de l'Obra Social. CGT s'oposa a que se subhasti l'empresa a la banca privada i advoca per la creació d'una banca pública.

Federació de Banca de Catalunya de CGT

>>> Galeria fotogràfica a:
http://rojoynegro.info/galeria/accion-sindical/cgt-barcelona-se-concentran-las-oficinas-principales-bancos-cajas