CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT es concentra davant l’Ajuntament de Gavà en protesta per l’ERO de Roca

Divendres, 25 juliol, 2008

Un nombrós grup de delegats i militants de CGT de l'empresa Roca i de la Federació Metal·lúrgica de la CGT de Catalunya es van concentrar ahir dijous 24 de juliol davant l'Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) contra l'ERO que vol portar a terme l'empresa de sanitaris i ceràmica Roca.


Concentrats a les 18 h. davant l'ajuntament de Gavá, localitat barcelonina on va instal·lar la seva primera seu l'empresa Roca, els responsables de la secció sindical de la CGT en aquesta empresa van manifestar-se al costat de companys solidaris del metall de Catalunya contra l'actuació autoritària i antidemocràtica de la Direcció de Roca i els dos sindicats majoritaris CCOO i UGT que donen suport a l'ERO.

La signatura d'un ERO amb 125 acomiadaments immediats a diverses plantes del grup Roca (75 d’ells a Catalunya: 70 a la planta de Gavà i 5 a les oficines de Barcelona), vestits d'una jubilació en precari (85% del salari net) i altres 273 a l'octubre, s'ha fet no només discriminant i excloent a la CGT i al COP de les negociacions si no vulnerant un acord de jubilacions voluntàries amb contracte relleu que segueix vigent a dia d'avui.

La CGT a Roca seguirà lluitant contra un acord realitzat de forma caciquil no només pels sindicats CCOO i UGT a l'empresa. Els partits PSC i Iniciativa per Catalunya a l'Ajuntament de Gavá han arribat a mentir i difamar contra la CGT sobre la realitat del conflicte per a justificar la seva acceptació que una de les empreses més grans de capital català segueixi la seva estratègia de destrucció d'ocupació a Catalunya i la resta de l'Estat, i de deslocalització a països amb condicions laborals més precàries.

Diego Rejón (FEMEC-CGT)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció