CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT es dirigeix a sindicats i organitzacions socials per a convocar unitàriament una nova vaga general

Divendres, 24 desembre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Confederació General del Treball (CGT) s'està dirigint per carta a sindicats i organitzacions socials indicant que considera imprescindible convocar una nova Vaga General contra la Reforma del Sistema Públic de Pensions, la Reforma Laboral, les retallades socials i laborals, entenent que aquesta Vaga General ha de convocar-se abans que s'aprovi l'esmentada Reforma del Sistema de Pensions prevista per a final de gener.

A més CGT manifesta en la seva carta a sindicats i organitzacions socials, el seu desig mantenir una reunió el més urgent possible en la qual abordar la convocatòria d'aquesta nova Vaga General. Aquesta sol·licitud, en alguns casos, ja s'està concretant o ja s'ha concretat.

CGT assenyala que és responsabilitat dels sindicats que aquesta pretesa Reforma de les Pensions obtingui una resposta contundent que posi fre a aquesta dictadura dels mercats que patim.

Per altra banda, CGT indica que la passada Vaga General del 29-S, així com les vagues generals que recorren Europa, permeten comprendre que en aquests difícils temps la classe treballadora i els col·lectius socials exigeixen sumar esforços en la lluita perquè la Vaga General sigui un èxit, aportant cada organització en funció de les seves possibilitats i evitant tot tipus de sectarismes o protagonismes innecessaris.

Finalment CGT considera que aquesta convocatòria de Vaga General, contra la Reforma de les Pensions, ha de ser compartida, organitzada, secundada, assumida… pel màxim d'organitzacions sindicals i socials amb l'objectiu d'aconseguir que compti amb el suport ple de la societat.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció