CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT és l’única força sindical que manté (Adif) o puja (Renfe Operadora) la seva representativitat en les eleccions sindicals

Dijous, 3 març, 2011

El dia 1 de març s'han celebrat les eleccions sindicals a Adif i Renfe Operadora amb una participació majoritària dels treballadors, motiu pel qual des de CGT us volem felicitar. És important que es demostri l'interès pel futur de la nostra empresa i condicions laborals a través d'una àmplia participació.

També volem donar les gràcies a aquells treballadors que han donat suport les nostres candidatures permetent una vegada més que la CGT estigui present en la majoria dels comitès provincials, en els Comitès Generals i en les taules de negociació, donant-nos la capacitat de continuar defensant les vostres reivindicacions.

CGT és l'únic sindicat que ha pujat en aquest procés electoral a Renfe Operadora , passant d'un 9,9% a un 11,8% , i això ens omple de satisfacció ja que vol dir que hem treballat en la línia que els ferroviaris demandaven. En ADIF CGT continua mantenint un 12,5% de representativitat, sent l'única alternativa als sindicats majoritaris que no ha patit cap pèrdua percentual.

És molt significatiu que part del nostre creixement es degui a la pèrdua de sindicats majoritaris i gremialistes doncs referma la decisió dels treballadors per apostar per una alternativa sindical de classe, combativa com CGT, que durant aquests 25 anys ha demostrat ser capaç de mobilitzar i negociar fins a aconseguir les reivindicacions dels ferroviaris.

CGT tindrà 2 representants en el Comitè General d'ADIF i passa d'1 a 2 representants al CGE de Renfe Operadora.

A partir d'ara CGT estarà de nou a la vostra disposició com sempre per continuar defensant el futur de tots i intentarem que d'aquí a quatre anys se'ns pugui tornar a avaluar per la feina desenvolupada, esperant obtenir de nou la vostra aprovació.

Sindicat Federal Ferroviari de la CGT

www.sff-cgt.org/


Resultats eleccions sindicals 2011 a Renfe Operadora i Adif

Després de les eleccions celebrades el dia 1 de març, dels tretze membres del comitè d'empresa de Renfe, Semaf tindrà quatre representants, CC.OO tres, UGT altres tres, CGT dos (amb el que guanya així un, en detriment de CC.OO) i el Sindicat Ferroviari un representant.

En el cas de Adif, tots els sindicats mantindran el mateix nombre de representants d'entre els tretze que també componen aquest comitè, que no s'ha vist així modificat amb el procés electoral. CC.OO. i UGT tindran quatre representants cadascun, el Sindicat de Circulació Ferroviària (SCF), dos representants; CGT tindrà dos llocs i el Sindicat Ferroviari, un representant.

Attached documents