CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT es mobilitza contra les constants agressions al personal de Rodalies Renfe de Catalunya

Dimecres, 3 febrer, 2016

CGT ES MOBILITZA CONTRA LES CONSTANTS AGRESSIONS Al PERSONAL DE RODALIES CATALUNYA

El personal de Renfe a Rodalies de Catalunya, portem massa temps patint agressions diàriament, carregant sobre la nostra integritat física la ira d'alguns dels soferts usuaris del ferrocarril públic.

SFF-CGT ha presentat denúncies, comissions de conflictes, escrits, partes, etc, perquè la Direcció de Rodalies prengués les mesures adequades davant un problema que creix dia a dia en nombre i gravetat de les mateixes.

Ahir li va tocar a un company interventor de Rodalies, va ser llançat d'un tren per uns viatgers, quedant inconscient a l'andana. Va haver de ser evacuat en ambulància.

La Direcció de Rodalies no ha fet res per posar solucions a aquest tema, encara que sí s'omple de paraules carregades de bones intencions, acaba dient que a Catalunya tot té un matís polític, bona manera de fugir d'un problema que no vol assumir.

Des SFF-CGT anem a intensificar la pressió, amb totes les eines a la nostra disposició, fent visible un problema que afecta directament la seguretat, la salut i la integritat física dels treballadors de Rodalíes i per tant a la qualitat del servei prestat.

Aquest gravíssim problema de constants agressions als treballadors i treballadores de Rodalíes, té un fons de pèssima gestió i deteriorament induït del servei de Rodalies, amb uns gestors que sembla que cobren per destrossar més que per millorar el servei públic de ferrocarrils de Catalunya.

CGT SFF CGT

Més informació:

- TWITTER CGT SFF

- WEB CGT SFF

- David Saez. CGT Renfe Catalunya. Tel.600301875