CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT es mou per exigir l’inici de la negociació del 3r Conveni Col·lectiu a Renfe Operadora i Adif

Dimarts, 10 febrer, 2015

CGT s'ha dirigit a la resta d'organitzacions i als Presidents del Comitè General d'Empresa per a exigir la negociació del III Conveni Col·lectiu o la Mobilització.

Transcorregut un mes des de la composició de la Taula Negociadora del Conveni de Renfe, encara no s'ha celebrat cap reunió per a tractar les reivindicacions i problemàtiques que afecten als treballadors i treballadores, i a Adif encara ni s'ha constituït la Comissió Negociadora.

Cap de les parts, excepte CGT, sembla estar interessada a negociar el III Conveni Col·lectiu. Mentre CGT exigeix l'inici de les negociacions i un acord abans de març, LA CASTA ha parlat, el seu interès se centra en els seus ALLIBERAMENTS, HORES SINDICALS I LLOCS EN EL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ. Aquesta és la seva preocupació, davant la possibilitat que el dia 3 de març el col·lectiu ferroviari els castigui en les urnes.

I les reivindicacions del col·lectiu ferroviari per a quan?:
- Integració plena dels treballadors de Feve.
- Nous ingressos sense precarietat laboral.
- Devolució de la paga extra de 2012 i revisió salarial per a 2015 .
- Mobilitat i promoció professional per a tots els Col·lectius.
- Abonament del 100% del salari per Incapacitat Temporal.
- Increment dels coeficients reductors de l'edat de jubilació i ampliació a altres categories.

Per tot això, els treballadors i les treballadores hem de tenir molt en compte l'esdevingut en els últims anys, la col·laboració i submissió de LA CASTA amb les polítiques de Ministeri i Direccions per a segregar les nostres empreses, crear Societats Anònimes, privatitzar serveis, destruir ocupació, introduir la precarietat laboral i les dobles escales salarials, abandonar al personal de Feve, etc., ABANS DE DIPOSITAR EL NOSTRE VOT EN LA URNA.

CGT segueix apostant pel Ferrocarril Públic, seguim lluitant per la unificació de les empreses ferroviàries, perquè el ferrocarril és rendible socialment, i seguim treballant per les reivindicacions dels treballadors i treballadores, perquè siguin plasmades en el pròxim Conveni Col·lectiu, que hauria de ser una prioritat per a la casta sindical com ho és per als i les treballadores i per al SFF-CGT.

ÉS EL MOMENT DE GUANYAR!
TRENCA AMB ELS QUE SEMPRE T'HAN TRAÏT!
TRIA A CGT!

Sector Federal Ferroviari de la CGT
http://www.sff-cgt.org
https://twitter.com/SFFCGT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció